Mit gondolnak a profik a Molról, a Richterről és a Telekomról?

Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban jelentő blue-chipekkel, mint a Mol, a Richter és a Magyar Telekom kapcsolatban több elemzőház is frissítette modelljét, amely a legtöbb esetben nem járt komoly változtatással.
Vágólapra másolva!
  • Három elemzőház is megerősítette ajánlását a Mol részvényére: a Deutsche Bank továbbra is venné az olajpapírt 15 500 forintos célárfolyam mellett; a Raiffeisen Bank szerint tartani kell a Molt 14 000 forintos célszint mellet, míg a Barclays alulsúlyozásra javasolja a részvényt 14 500 forintos ár mellett.
  • Hasonlóképpen tettek az elemzők a Magyar Telekommal kapcsolatban is: a Deutsche Bank és a Raiffeisen továbbra is eladásra javasolja a telekompapírt 285, illetve 270 forintos célár mellett. A Goldman Sachs pedig fenntartotta semleges ajánlását és 318 forintos célárát.
  • Habár a UBS elemzője 4700 forintról 4400 forintra csökkentette a Richterre vonatkozó célárát a UBS, továbbra is fenntartotta vételi ajánlását a papírra. Ez még részben annak is betudható, hogy a jelenlegi szintekhez képest még egy 12 százalékos emelkedésben bízik az elemzőház.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!