A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

11 hazai és nemzetközi díjat nyertek a Magyar Bankholding tagbankjai

MKB, MKB Bank, illusztráció, 2020.04.30., Budapest
MKB Bank illusztráció. 2020.04.30 Budapest Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Számos hazai és nemzetközi elismerésben részesültek a Magyar Bankholding tagbankjai. A magyar Mastercard és a nemzetközi Euromoney verseny szakmai zsűrijei összesen tizenegy kategóriában értékelték a Bankholding pénzintézeteinek sikeres működését. A kiváló eredmények is mutatják, hogy az épülő szuperbank a piacon élenjáró, meghatározó szereplője a magyar bankszektornak.
Vágólapra másolva!

Február 10-én ünnepélyes keretek között osztották ki a 2021-es Mastercard – Év Bankja díjakat, amelyen a Magyar Bankholding tagbankjai 3 kategóriában 6 szolgáltatásával, illetve kezdeményezésével ért el dobogós helyezést.

A tagbankok két kategóriában értek el első helyezést. „Az év vállalati termék és szolgáltatás innovációja" elismerést a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. terméke, a BUPA kapta meg, az „Az év kártyadesignja díjjal" pedig a Takarékbankot tüntették ki.

A BUPA az első olyan nyílt bankolásra épülő pénzügyi asszisztens a piacon, amely a bankszámlával összekötve lehetővé teszi, hogy a beérkező számlák kiegyenlítéséhez ne legyen szükség az adatok másolására, hanem a tranzakciók egy felületen, azonnal elindíthatók legyenek. Az innovatív termék csökkenti a cégvezetők adminisztrációs terheit, akik így még több figyelmet fordíthatnak a vállalkozásaik működtetésére.

A Takarékbank 2020-ban újította meg kártya portfólióját, amelynek karakteres és letisztult darabja a Rigó Krisztina által tervezett Business Gold kártya. A díjazó bizottság döntésében meghatározó volt, hogy a kártya megjelenése és esztétikuma egyaránt jól illeszkedik a vállalkozói, üzleti ügyfélcsoporthoz, akik nap mint nap használják azt. Ugyanebben a kategóriában az MKB Bank a dobogó második, a Budapest Bank pedig a harmadik fokra állhatott fel.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az év társadalmi kezdeményezése kategóriában is sikeresen szerepelt a bankcsoport,

hiszen a Budapest Banknak a második helyet sikerült elérnie a nők pénzügyi és vállalkozói ismereteinek bővítését célzó Dobbantó programmal, míg a harmadik helyen a Takarékbank végzett a Tehetsz méh többet! kezdeményezéssel.

Mindezeken túl az MKB Bank a nemzetközi, privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatásokat minősítő Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2022 felmérésen is kiváló eredményt ért el.

A bank a legjobb öröklési tanácsadási szolgáltatásnak járó első díjjal gazdagodott, valamint az összesített mezőnyben is a dobogóra került, harmadik helyezettként. Mindezek mellett az MKB Bank privátbanki szolgáltatásai második helyen végeztek a „Next Generation", az adományozási tanácsadás, valamint harmadik helyen a befektetéskezelés, illetve az adatmenedzsment és adatbiztonság kategóriákban. A díjkiosztót 2022. április 27-én tartják Londonban. Az MKB rendkívül erős pozícióval rendelkezik a privátbanki szegmensben: mintegy 6000 ügyfél 1000 milliárd forintot meghaladó vagyonát kezeli. A tervek szerint a jövőben az egyszerű, gyors, digitalizált ügyfélbarát megoldásoknak kiemelt szerepe lehet a csoport privátbanki tevékenységében is.

A képen dr. Barna Zsolt látható, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója Forrás: gwc.hu/ katonatamas.hu

– mondta dr. Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója a társaság közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!