A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

990 millió forintos szerelem, vagy szédítően jó fotók Csopak legszebb eladó ingatlanáról

Vágólapra másolva!
Borbirtok ígéretét is magában rejti a most következő, eladó ingatlan. A Csopak területén kínált szépség kilátása páratlan, de maga az épület és a belső terek kialakítása is megéri a kattintást!
Vágólapra másolva!
Forrás: Ingatlanbazar

"A birtok hátsó részén helyezkedik el az új építésű, belső építész által megálmodott két csodálatos vendégház. Az épület kitűnően alkalmas az ide érkező baráti társaságok, turisták fogadására, elszállásolására. Az épületek együttesen: 110 nm-esek, 12 fő befogadására alkalmasak, és 4 fürdőszoba áll az érkező ügyfelek részére. A kertben kialakításra került egy vendégek fogadásra alkalmas terasz, ami kiválóan alkalmas kerti partyk rendezésére. Jacuzzi és grillezési lehetőség is biztosított. A két épület között borospince található és tervek készültek egy 24*4 méteres külső medence, valamint egy 650 nm-es bor rezidencia kialakításához. A tervdokumentációk és engedélyek rendelkezésre állnak. Kifejezetten alkalmas turisztikai célokra, befektetésnek, vállalkozásnak, vagy akár családi birtoknak is. A nyugalmat és intimitást sugározza, birtokolni különleges érzés. Az ingatlanból 180 fokos örökpanoráma nyílik a Balatonra, és a Tihanyi-félszigetre, az apátságra [...]"

Forrás: Ingatlanbazar

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg "ideális társat"?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!