Elképesztő részletek Jennifer Lopez és Ben Affleck szexuális életéről

Vágólapra másolva!
Hivatalosan is véget ér Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, miután Lopez benyújtotta a válókeresetet. Nagy kérdés, mi lesz most a két fél által a házasságuk alatt felhalmozott vagyonnal - úgy tűnik ugyanis, hogy a pénzügyi kérdésekről nem állapodtak meg előzetesen.
Vágólapra másolva!

Hónapok óta tartó találgatások, a bulvárlapokban rendszeresen felröppenő "legfrissebb hírek" után augusztus 20-án bizonyossá vált: vége Ben Affleck és Jennifer Lopez 2022-ben kötött házasságának. A sztárpár válása alighanem óriási médiaérdeklődés mellett fog zajlani, még annak is jelentősége lehet most, hogy két évvel ezelőtti esküvőjük előtt húsz évvel már alkottak egy párt – mutatjuk, mit tudhatunk most az álompár válásáról, és arról, mekkora vagyonon osztozhatnak.

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Két évvel házasságkötésük után válik Ben Affleck és Jennifer Lopez
Fotó: Instagram.com/bennifermemories/

Fontosabb lehetett a szex, mint a pénz sorsa

A most induló válási procedúra egyik legfontosabb kérdése minden bizonnyal az elmúlt két évben a felek által keresett pénz sorsa lesz. Úgy tűnik ugyanis, hogy Affleck és Lopez annak ellenére nem kötöttek házassági szerződést, hogy a férfinak ez a második, a nőnek pedig a negyedik házassága volt. Így a jelenlegi információk szerint ez azt jelenti, hogy a házasság két éve alatt keresett pénzen osztozniuk kell. Feltéve, ha Affleck nem lépett félre április 26-ig, életközösségük Lopez által közölt megszakadásáig, mert akkor minden közösen keresett pénz Lopez-t illeti. Ez nagyon sok pénzt jelenthet, cikkünk második felében visszatérünk arra, mekkora vagyonról lehet szó.

Most viszont érdemes kitérni arra, hogy egészen a most bejelentett – pontosabban az énekesnő által kérdésre megerősített – válásig sok, a sztárpár ügyei iránt érdeklődő oszthatta azt a vélekedést, miszerint Lopez és Affleck szerződéssel alapozta meg a boldogító igen kimondását. Ez a vélekedés azért terjedt el, mert 2022-ben a házasságukról szóló rengeteg híradásban központi elem volt – az Origo is megírta –, hogy a megállapodásuk egyik záradékában Lopez kikötötte, hogy hetente legalább négyszer kell szexuálniük. Egyes pletykák szerint ennek a kikötésnek még első, 2002-ben kötött eljegyzésük idején kell keresni az okát, aminek 2003-ban lett vége.

Jennifer Lopez
Makacsul tartja magát a vélekedés, miszerint Lopez és Affleck házassági szerződése heti kötelező szexről is záradékot tartalmazott, csak éppen most úgy tűnik, nincs közöttük semmiféle megállapodás - a képen az 54 éves énekesnő-színésznő
Fotó: Instagram / Jennifer Lopez

Affleck ugyanis akkor állítólag egy sztriptíztáncossal csalta meg menyasszonyát, és Lopez már akkor is csak ezzel a kitétellel lépett volna frigyre a férfival. Érdemes megemlíteni, hogy Affleck az egészet tagadta, ahogy a félrelépést is, képtelenségnek tartva, hogy ilyen módon kelljen "szabályozni" egymással szembeni viselkedésüket. Mégis, a kötelező szexet előíró, a 2022-es házasságkötésnél elfogadott "szexmegállapodás" vélelme még most is makacsul tartja magát. 

Kérdés persze, hogyan létezhet a házassági szerződésnek külön "szexzáradéka", ha a jelek szerint házassági szerződés sincs közöttük.

S hogy még egy mozzanattal árnyaljuk a heti szexalkalmak kérdését: az Egyesült Államokban ismert és népszerű médiaszemélyiségek, illetve a saját műsorairól ismert függőség-specialista Dr. Drew Pinsky is úgy gondolja, Lopez orvosi értelemben is szerelem- és szexfüggő, aki képtelen férfi nélkül élni, s valóban elvárja partnereitől bizonyos viselkedési szabályok betartását. Ennek terepe nem korlátozódik a hálószobára: Lopez állítólag hétköznapi szituációkra is előírásokat fogalmazott meg Affleck számára, ami akár elvezethetett a kapcsolat felbontásához, függetlenül attól, hogy a válást hivatalosan Lopez indította el.

Akad tehát jócskán tisztázatlan kérdés a sztárpár válását illetően, miközben – ahogy előbb jeleztük – óriási pénz forog kockán.

Az egyik vinné a másik vagyona felét is

Házassági szerződés híján a válóperes eljárás megindítása egy dolgot jelenthet: Lopez kemény csatára készül most már csak jogi értelemben vett férjével. Az általa benyújtott dokumentumokban még utalás sincs arra, hogy bármiféle megállapodást kötöttek volna válásuk esetére. A Daily Mail és más lapok is arról írnak a Lopez és Affleck ügyeire közelről rálátó forrásaikra hivatkozva, hogy Lopez egyelőre nem is számol azzal, hogy ügyvédek közvetítésével egyezzen meg Affleck-kel a két év alatt felhalmozott vagyon felosztásáról. 

Az énekesnő-színésznő a beadott válóperes iratok szerint az asszonytartásról lemond, de azt kéri a bíróságtól, hogy minden közösen felhalmozott vagyonelemet neki ítéljenek.

Például a házaspár közösen birtokolt egy nagyon értékes kaliforniai kúriát, melyet némi felújítás után nemrég újra piacra dobtak. A 12 hálószobával és 24 fürdőszobával rendelkező fészket 68 millió dollárért kínálják. Lopez és Affleck alig egy éve, valamivel több mint 60 millió dollárért vásárolta az ingatlant.

Az elmúlt két év mind Affleck, mind Lopez számára termékeny volt alkotói értelemben. Számos filmet mutattak be, melyben a sztárpár valamelyik tagja szerepelt, ezen kívül mindketten vállaltak produceri teendőket is egy-egy alkotásnál. Lopez például nem csak főszereplője, hanem producere is volt az idén tavasszal bemutatott Atlas című sci-finek.

Áprilisban Lopez új területre lépett be üzletemberként: elindította a Delola Spritz nevű koktélmárkáját, melynek termékei a gluténmentes, természetes összetevőkből készülő italféléket keresőket célozza.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Affleck és Lopez: itt még boldognak tűnnek a kamerák előtt
Fotó: Instagram.com/benniferxarchives

Az eddigi információk alapján kijelenthető: bőven lesz dolguk a könyvelőknek és a pénzügyi szakértőknek a felosztandó vagyon mértékének és szerkezetének, illetve tulajdonviszonyainak megállapításakor.

A pár vagyonát egy nemrég kiadott összesítés 640 millió dollárra teszi, ez nagyjából 230 milliárd forint.

Minden elérhető információ arra mutat, hogy az összesített vagyon nagyjából kétharmada Lopezé. A leendő exférje anyagi biztonsága miatt sem kell senkinek aggódni, de az jelenleg biztosnak látszik, hogy Lopez vinné Affleck egy másik számítás szerint 150 millió dolláros vagyonának felét is a saját kb. 400 milliója mellé. Ez pedig – megállapodás nélkül – hosszú és költséges bírósági csatározást vetít előre.

Feltehető a kérdés, hogy Lopez miért szeretne a házasság előtt szerzett vagyonának kimentése mellett Affleck pénzéből is jókora arányt magának. A válasz a házaspárhoz közeli források szerint Lopez sajátos "bosszújában" keresendő. 

A pletykák szerint ugyanis házasságuk alatt kiadásaik jelentős részét Lopez finanszírozta. 

S ha nem marad vele a házasságban, Lopez úgy okoskodik – állítják források –, hogy a válással együtt eljött az ideje az anyagi revansnak, vagyis az Affleck-re költött pénz visszavételének.

Ugyanakkor a legfontosabbat egyelőre csak találgatni lehet: még nem tudni, mi a válás oka. Mindenesetre Affleck közeli barátja, Matt Damon nyilvánosan is védelmébe vette barátját azzal, hogy szerinte Lopez elvárásai miatt ment tönkre a kapcsolat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!