Laptop, táblagép és rajztábla egyben

Vágólapra másolva!
A Lenovo IdeaPad C340 egy igazi ezermester. Ha nem tudjuk pontosan, hogy táblagépre, vagy laptopra van szükségünk, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen megtehetjük, hogy egyszerre mindkettőt választjuk. A Lenovo IdeaPad C340 ugyanis mindkét módban használható és így rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
Vágólapra másolva!

Laptop egész napos munkára

Az akár 8. generációs Intel Core i7 vagy AMD Ryzen processzorral felszerelt IdeaPad C340 gyors, nagy teljesítményű laptopként működik, ha épp arra van szükségünk. Kényelmesen dolgozhatunk vele egész nap, hiszen akár 8 órát is kibír egy töltéssel, ha pedig mégis lemerült, a Rapid Charge gyorstöltő segítségével egy óra alatt visszatölthetjük 80%-os töltöttségre.

Forrás: Lenovo

Így aztán mivel napi egy órát kell csak töltő közelében tartózkodnunk, ez a laptop egy igazán jó választás mindenkinek, aki mozgalmasan éli az életét és nem feltétlenül az irodában szeretné végezni a munkáját és otthon sem csak az íróasztalon tudja elképzelni egy laptop helyét.

Vegyük fel a pozíciót

Az IdeaPad C340 igazi előnye a különleges pózokban ismerszik meg. A gyártó csak „nyereg” póznak hívja azt, amikor a kijelzőt hátrahajtva, fordított „V” alakban használjuk.

Forrás: Lenovo

Így könnyedén az asztalra állíthatjuk, ha épp a velünk szemben ülőnek szeretnénk megmutatni valamit – akár egy komplett prezentációt. Állvány módban komplett filmeket nézhetünk, ha pedig szeretnénk, akár teljesen hátra is hajthatjuk a kijelzőt így egy táblagépet kapunk, amire akár digitális tollal is rajzolhatunk.

Biztonságos?

Forrás: Lenovo

A biztonság ma már nem egy plusz érdekes szempont, hanem az egyik legfontosabb paraméter, így jó hír, hogy a Lenovo laptopja ebben a tekintetben is az átlag felett teljesít. Köszönhetően például, a kamerát fizikailag is eltakaró, a Lenovo által TrueBlock-nak nevezett kamerafedélnek, ami egy mozdulattal lezárható és így a lehető legegyszerűbben és legbiztonságosabban megakadályozható, hogy illetéktelenek felvételeket készíthessenek rólunk távolról használatba véve a kamerát.

Összegzés

A Lenovo IdeaPad C340 gyors, erős, kreatív és biztonságos társunk lehet a mindennapokban köszönhetően a praktikus kialakításának, erős hardverének és nem utolsó sorban könnyű felépítésének, mivel a teljes készülék alig több, mint másfél kilogramm. Ára pedig tömegéhez hasonlóan szintén nem túl magas, konfigurációtól függően már 150 000 forint alatt indul.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!