A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori

Takarodjon vissza az áruházba! - kiáltották az őrnek a tolvajok, akik lopásgátló hatástalanítóval járták az áruházakat

lopásgátló hatástalanító
Vágólapra másolva!
Két férfi egy speciális, áruvédelmi eszköz eltávolítására alkalmas szerkezettel, áruházakból lopott drága italokat és mindent, ami a kezük ügyébe akadt. A rendőrök elfogták őket.
Vágólapra másolva!

Egy budakeszi áruházból tettek feljelentést még 2022. január végén, ahol két férfi italokat rejtett a ruhája alá és fizetés nélkül távozott. A biztonsági őr észlelte a lopást, kérdőre is vonta őket az üzlet parkolójában. Egyikőjük rákiabált, hogy

Majd kocsiba ültek, és elhajtottak. Később egy dunakeszi bevásárlóközpontból érkezett hasonló bejelentés, a tolvajokról adott személyleírás kísértetiesen hasonlított.

A rendőröknek sikerült azonosítani a két férfit és az autót is, amivel a lopások helyszínéről menekültek.

Forrás: police.hu

A pilisvörösvári rendőrök a napokban találták meg a már jól ismert autót, amit a budakeszi rendőrök közreműködésével Budapest II. kerületében intettek ki a forgalomból és igazoltatták a benne utazókat.

A rendőrök a kocsiban italt, chipset, rágógumit és egy áruvédelmi eszköz eltávolításához használatos mágnest is találtak, mindent lefoglaltak.

A 45 éves budapesti O. Józsefet és társát a 38 éves budapesti S. Krisztiánt előállították, kihallgatásukon egyikük sem tett érdemi vallomást. A nyomozók -ettől függetlenül- tovább vizsgálják, egyéb bűnös tevékenység írható-e még a számlájukra. A Budakeszi Rendőrőrs lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyorsított eljárás keretében állítja őket bíróság elé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!