Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltje közösségi oldalán azt írta a választás előtti napon: tanulságos számára a mozgósítási kampány.
Vágólapra másolva!

A mozgósítási kampány nekem is tanulságos. Sok pozitív visszajelzést kapok, jókat beszélgettünk, volt, akivel még a sóskafőzés mikéntjében is egyetértettünk. Köszönöm sokaknak, hogy rám szántak pár percet, s előre köszönöm a támogatásukat!

- írta Győri Enikő, a kormánypártok EP-képviselőjelölti listáján induló képviselőjelölt az Egymillió Mozgósítás Napján, aki arról is osztott meg képet, hogyan buzdítja a béke melletti szavazásra a választópolgárokat.

Egy frissebb posztjában pedig az alábbiakat írja az Egymillió Találkozás Napjáról: "Győzzön meg Ön is még egy embert, hogy menjen el, és olyanokra szavazzon holnap, akik képesek kiállni Brüsszelben a béke mellett! Csak a béke! Csak a Fidesz!"

Mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje, de a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség - mondta Orbán Viktor néhány napja. Ma a Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert fog személyesen felkeresni és a választásra buzdítani. Az Egymillió Találkozás Napján a mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!