Ezért hazudozott összevissza Magyar Péter: beült a jól fizető brüsszeli "kamuállásába"

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Habár végighazudta Magyar Péter a tavaszi kampányt, és több hónapon keresztül azt ismételgette, hogy nem kell neki a jól fizető, havi 5 milliós európai uniós állás, a választást követően bejelentette, mégis beül az unió döntéshozó testületébe. Ekkor meglepő módon hangsúlyozta azt is, hogy ő más, és nem brüsszeli bárokban akarja tölteni az időt. Ehhez képest néhány nappal később kipattant a botránya, amikor is Magyart egy budapesti elit szórakozóhelyről kidobták, mert részegen mulatva fiatal, kiskorú lányoknak tett szexuális ajánlatokat, valakinek elvette a telefonját is, amit a Dunába dobott.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, Magyar Péter végighazudta az európai parlamenti választás előtti kampányt, végig azzal próbált minél több szavazót megnyerni magának, hogy azt mondta, ő biztosan nem fog beülni képviselőnek Brüsszelbe. Azóta viszont kiderült, hogy ez óriási hazugság volt, ugyanis miután Magyar Péter a választókat megtévesztve hazudott, és kamuállásnak nevezte az európai parlamenti képviselőséget, mégis felveszi a havi 20 ezer eurós fizetéssel járó mandátumát. Napok óta arról posztol a közösségi médiában, mennyire tetszik neki a képviselői élet. A havi fizetése pedig még a különböző költségtérítéseket és egyéb juttatásokat leszámítva is jóval magasabb annál, mint amit Magyar Péter a korábban elveszített állami pozícióiban keresett, így további 5 évig finanszírozhatja a költekező életvitelét. 

magyarpéter
Magyar mindenkinek hazudott
Fotó: Facebook

2029-ig bebiztosította megélhetését

Arról is készítettünk egy összeállítást, hogy Magyar Péter érzékelhette, hogy 

a pártépítés kemény feladat, közel sem elég egy platóról kiabálni, ezzel szemben Brüsszelben jó fizetés mellett közös képeken szerepelhet olyan magyargyűlölő és háborúpárti politikusokkal, akik abban érdekeltek, hogy Magyarországnak gyenge és instabil kormánya legyen. Tehát a pénz miatt inkább a jól fizető képviselőséget választotta.

A bulizás elleni szólamait Magyar június 18-án fogalmazta meg, három nappal később viszont a nyakánál fogva dobták ki egy hazai diszkóból, mert botrányt okozott. Az Ötkert nevű elit szórakozóhelyen Magyar nagyon részegen fiatal lányoknak tett ízléstelen megjegyzéseket, és előfordult, hogy szexuális ajánlatot is.

Von der Leyennek is hízelgett, még a szavazás előtt Fotó: Facebook

Kiválóan érzi magát a háborúpárti politikusok között

Arról is írtunk, hogy Manfed Weber és a többi háborúpárti politikus most látszólag körberajongja Magyar Pétert azzal a céllal, hogy talán vele sikerül meggyengíteni a békepárti magyar kormányt. 

Magyar Péter napok óta posztol és videókat tesz közzé a Facebookon arról, mennyire jól érzi magát az Európai Parlamentben. Először egy fotón mosolygott, amikor is párttársával együtt felszálltak a repülőre. Majd arról is fotót osztott meg, ahogyan luxusnapszemüvegében a meglehetősen drága bőröndjét tolja a repülőtéren. Roberta Metsola EP-elnök újraválasztása előtt is posztolt arról, hogy ő is ott lesz a szavazáson. Pár órával később már ki is posztolta, hogy mennyire örül a háborúpárti Roberta Metsola újraválasztásának. Magyar Péternek ez sem volt elég, mert egy videóval is jelentkezett a nap végén, és próbálta kommentálni, hogy mennyire jól érzi magát Strasbourgban. Másnap sajtótájékoztatót tartott, ahol láthatóan nagyon tetszett neki, hogy figyelem övezi, és körberajongják. Egy videóban elmondta, milyen bizottságokban kaptak helyeket, és kiderült az is, hogy 

Magyar Péter asszisztált ahhoz, hogy az antiszemita-kommunista törpefrakciónak legyen alelnöke, de a Patrióták Európáért pártcsaládnak ne. 

Magyar Péter kiszolgálja a háborúpártiak érdekeit, és úgy táncol, ahogy azt Brüsszelben elvárják tőle.

magyarpéter, robertametsola
A háborúpárti Roberta Metsolával is szelfizett
Fotó: Facebook

Magyar Péterék beálltak a sorba

Magyar Péter a Facebook-oldalán dicsekedett azzal, hogy a háborúpárti, magyarellenes Ursula von der Leyennek is hízelgett. Az Európai Parlament titkos szavazáson döntött a sorsáról. A botrányt botrányra halmozó von der Leyen a második ciklusát kezdheti meg az Európai Bizottság elnöki posztján. A vitában von der Leyen és Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője is Magyarországot támadta. 

Magyar Péter hiú ember, aki szereti a pénzt

Magyar Péter nem más, mint egy végtelenül hiú ember, aki arra vágyik, hogy a brüsszeli bürokraták megveregessék a vállát

– mondta korábban Rotyis Bálint lapunknak adott interjújában. 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter szeret bulizni Fotó: Origo 

A Nézőpont Intézet elemzője szerint vannak olyan emberek, akik számára a pénz a legfontosabb, Magyar Péter bűne viszont az, hogy miközben a pénz motiválja, azzal áltatja a híveit és szavazóit, hogy a magyar politika világában változást szeretne elérni. Nem beszélve arról, 

ha itthon marad, akkor az ő politikai karrierje azonnal véget érhet, ha a 2026-os országgyűlési választáson veszít, így viszont 2029-ig a saját megélhetését biztosította Brüsszelben.

Szexbotrány és mentelmi jog

Magyar Péternek egyébként éppen nagyon jókor jön a képviselőség, hiszen a szexuális zaklatási botránya kapcsán sokkal nehezebben tudják majd felelősségre vonni, ugyanis védi a brüsszeli mentelmi joga.

Korábban ugyanis beszámoltunk már róla, hogy a bulizást szavakban elítélő politikus hogyan viselkedett a tinidiszkóban. Nem egy vendéggel összeveszett, mert több mulatozó nő párja is a helyszínen volt, akik számon kérték rajta a botrányos viselkedést. Az egyik férfi kamerával rögzítette Magyar randalírozását, a politikus ezért erőszakkal kivette a kezéből a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Utóbbiért garázdaság miatt folyik nyomozás.

kiskorú, ötkert, magyarpéter
Magyar kiskorú lányokra vadászott
Fotó: Ripost

A Ripost megszólaltatott szemtanúkat, köztük egy édesapát, aki szóvá tette Magyar Péter elfogadhatatlan magatartását, a beszólásokat, különös tekintettel a nagy számban jelen lévő, 18. életévüket még be nem töltött lányokra. Magyar korlátok nélküli „szórakozásáról” több felvétel is készült.

A diszkóbotrány csak megerősíti mindazt, amiről Varga Judit a Hajdú Péternek adott márciusi interjúban beszélt egykori férje féktelenségére, mulatozására utalva.

Magyar például az egyik buli után – Varga Judit elmondása szerint – 

részegen ment haza, és vágta egykori felesége hátához a nadrágját az övcsattal együtt.

Ezeknek a történeteknek a sorába illeszkedik az az eset is, amelyről Magyar egy korábbi randipartnere számolt be. A magát Laurának nevező nő szerint egy társkereső oldalon Magyar például jachtozós képekkel igyekezett felkelteni maga iránt az érdeklődését. A randin aztán – állította a nő – Magyar erőszakoskodott vele. Emiatt szintén született feljelentés.

Magyar Péter fent vázolt életviteléhez nyilván sok pénz kell, ezért jól jött számára az európai parlamenti pozíció és az ezzel járó magas jövedelem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!