Itt vannak a legújabb részletek Magyar Péter szexuális kényszerítési botrányáról

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Már a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja azt a feljelentést, amit Magyar Péter legújabb botránya ügyében, szexuális kényszerítés gyanújával tett Tényi István – tudta meg a Magyar Nemzet. A portál arról ír, hogy Tényi azt követően lépett, hogy egy nő egy interjúban azt állította: a baloldali politikus megpróbálta szexre kényszeríteni.
Vágólapra másolva!

Az elkövetés helye szerint illetékes Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészségre küldték meg a Magyar Péter ellen tett legújabb feljelentést – derült ki az ügyészség Magyar Nemzetnek adott válaszából. 

Feljelentették Magyar Pétert

A portál arról is ír, hogy Tényi István napokkal ezelőtt a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél tett feljelentést szexuális kényszerítés gyanújával Magyar Péter szexbotránya ügyében. Tényi a hatóságnak küldött feljelentésében emlékeztetett: nem sokkal a nagy port kavart tinidiszkós ügye után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon hetekkel ezelőtt egy rejtélyes posztban tette helyre egy nő Magyart, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. 

Szexre akarta kényszeríteni

A legfrissebb hírek szerint Magyar Péter tinidiszkós botránya után megszólalt a TV2 Tények című műsorának az a fiatal nő, akit a baloldali politikus szexre akart kényszeríteni. 

A nő azért most állt elő a történetével, mert megdöbbent azon, hogy Magyar Péter már kiskorú lányokkal is erőszakoskodott. 

Laurával, a nő elmondása szerint, a népszerű társkereső alkalmazáson, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péter. A baloldali politikus a nővel egy budapesti luxusszállodában találkozott, majd a nő elmondta a riportban, hogy Magyar Péter erőszakosan viselkedett vele, megalázta, szexuálisan zaklatta, ugyanis nehezen tűrte a nő visszautasítását.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

– mondta a fiatal nő, aki elmesélte azt is, hogy Magyar Péter a visszautasítást követően

lehúzta a nadrágja cipzárját és elővette a péniszét, majd a nő előtt kezdett önkielégítésbe. 

A fiatal nő szerint Magyar Péter nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják.

magyarpéter, laura, erőszak
A nő nem merte vállalni az arcát. Magyar Péter vele is erőszakoskodott
Fotó: Tények

A péniszéről küldött fotókat a fiatal Laurának

A nő elmondta a Tényeknek azt is, hogyan próbált közeledni hozzá Magyar Péter. A nő szerint az ismerkedésből hamar rémálom lett, ugyanis Magyar Péter "mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd el viselkedni" az ismerkedésükkor, 

körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, majd átküld egy fotót a hímtagjáról. 

Vagyis Magyar Péter fényképeket küldött a nőnek a péniszéről. Magyar Péter egyébként luxuséletét bemutató képekkel próbált meg fiatal lányokra vadászni a Tinder nevű társkeresőn.

További megrázó részletek ITT olvashatóak!

Korábban egyébként írtunk róla, hogy Magyar Péternek éppen nagyon jókor jön az uniós képviselőség, hiszen a szexuális zaklatási botránya kapcsán sokkal nehezebben tudják majd felelősségre vonni, ugyanis védi a brüsszeli mentelmi joga.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!