Itt vannak Magyar Péter legújabb VIP-botrányai

Vágólapra másolva!
Magyar Péter imádja a luxust. A követői elől megpróbálja eltitkolni, hogyan él, de számos alkalommal lelepleződött már. A baloldali politikus azt próbálja elhitetni a híveivel, hogy ő csak egy a sok közül, semmi köze az elithez. Azonban a valóság teljesen mást mutat, mert Magyar imádja a rongyrázást, a megkülönböztetett bánásmódot és a VIP-részlegeket. Legutóbb azzal bukott le, hogy félmeztelenül bulizott egy kartellcsalásban résztvevő cég hajóján.
Vágólapra másolva!

A dúsgazdag Magyar Péter a híveinek és a követőinek azt a képet szereti festeni magáról, hogy ő egy közülük. Azonban a valóság az, hogy Magyar képmutató elitkritikája ellenére imádja a luxuskörülményeket és a rongyrázást. Magyar amióta színre lépett a magyar politikai életben, botrányt botrányra halmoz. Fontos kiemelni azt, hogy a legtöbb megbotránkoztató eset akkor történt, amikor a baloldali figura VIP-körülmények között mulatta az időt a baráti körével. 

magyarpéter
Magyar Péter pózol a méregdrága luxusöltözékében
Fotó: Facebook

Legutóbb azzal bukott le, hogy kiderült, korábban azt követelte, hogy VIP-kiszolgálást kapjon a kórházakban. Szintén most bukott le azzal is, hogy félmeztelenül bulizott egy kartellezéssel vádolt cég hajóján. Egész egyszerűen imádja a megkülönböztetett bánásmódot és a luxust. Magyar mindenhol, ahol teheti a VIP-részlegen bulizik, mindenből a legdrágább kell neki.

Kórházi "VIP-részleg"

Magyar Péter a magyar kórházak és egészségügy elleni hecckampánya során csütörtökön a budapesti Honvédkórházba látogatott, ahová provokatívan meghívta Takács Péter egészségügyi államtitkárt is, aki később közösségi oldalán válaszolt a botránypolitikusnak. A baloldali figura ismét a követőit heccelte azzal, hogy az elit a kórháznak a "VIP-részlegén" kap ellátást. Takács Péter a vádakra a közösségi oldalán reagált.

Később kiderült, amit Magyar is beismert, hogy ő is volt betegként a Speciális Rendeltetésű Centrumban, de szó sincs az elitnek fenntartott "VIP-részlegről", amit alább olvashatnak.

A ZAVAROS MAGYARÁZKODÁSRÓL ÉS A BEISMERÉSRŐL KÉSZÜLT VIDEÓ A LINKRE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
 Magyar Péter aljas hecckampányokat folytat 

Magyar Péter VIP-ellátást követelt

Ahogy fentebb írtuk, Takács Péter egészségügyi államtitkár közösségi oldalán reagált Magyar Péter hecckampányára.

Különösen nagy pofátlanság, hogy éppen te hergelsz VIP-ellátást emlegetve, hiszen ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy!

– írja Takács Péter.

Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak - erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk. Amikor úgy gondoltad, hogy megteheted, éltél is a lehetőséggel gátlástalanul!

- ismertette a tényeket az államtitkár.

magyarpéter
Magyar Péter rendszeresen hazudik a követőinek
Fotó: AFP 

- Tudom, hogy kínosan próbálod eltagadni a nyilvánosság előtt, de ez az igazság: a luxus, a kivételezettség, a VIP-élmény bűvöletében élsz. A kórházak ellen indított hecckampányod is csak azt a célt szolgálja, hogy eltereld a figyelmet a rongyrázó életviteledből fakadó botrányokról.

Honvédkórházban nem üzemel VIP-részleg. Ezzel minden bizonnyal tisztában vagy, hiszen te is megfordultál az intézményben az általad eltagadni kívánt közelmúltban. Amit te nyilvánvalóan hangulatkeltés szándékával VIP-nek nevezel, az valójában a Speciális Rendeltetésű Centrum.

 

Félmeztelenül bulizott egy kartellcsalásban résztvevő cég hajóján

Ahogy arról beszámoltunk, Magyar egy kartellcsalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, félmeztelenül borozgatva bulizott. Magyar Péter egy 3-4 millióért bérelhető, több milliárdot érő hajón dagasztott kenyeret, ráadásul nem egy pék, hanem egy Michelin-csillagos szakács, Tóth Pál volt a segítője  Miután végzett a kenyérrel, azonnal bort hozatott, a part közelében úszó luxushajón. A Ripost fotósai több képet is készítettek arról, ahogy Magyar egymás után több pohár bort is megivott.

Magyar Péter, borozgat
Fotó: Ripost

TikTok-videóban készített kenyeret, de már közben is panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt. Egyik cigi követte a másikat, majd Magyar Péter váratlanul vetkőzni kezdett. A társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna-partról bámészkodóknak is.

Magyar Péter, félmeztelen
Fotó: Ripost

Magyar Péter legújabb bulihajója egyébként egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona. A cég több másik céggel összejátszva a BKV dunai hajóstenderét próbálta meg korrupt módon, kamu versenytársak beiktatásával megnyerni, ami miatt a GVH sokmilliós bírságot szabott ki. A cég vezető munkatársa az az Ordas Eszter, aki Magyar Péter fővárosi listáján megkapta a lehető legjobb, második helyet!

Tisza-lista, Ordas Eszter
Fotó: Ripost

Nem volt hálátlan ezért a gesztusért, hiszen augusztus 20-án egy luxushajót bocsátott a „kenyeret dagasztó” Magyar Péter rendelkezésére.

 

Luxusbuli a belvárosban, részegen randalírozás, lopás, tettlegesség

Emlékezetes az, hogy hogyan bukott le Magyar kezdetben. A politikus júniusban okozott hatalmas botrányt, amikor egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen részegen randalírozott, majd pedig részegen kétszer megütött egy férfit is. Az eset előzménye az, hogy számos bulizni vágyó embert zaklatott, fiatal lányok lába között csúszott-mászott. Mindezt látva –és őt felismerve – többen filmezni kezdték a botrányos esetet. Amikor ezt észrevette dühbe gurult, utána a jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztó Magyar pedig megütötte a férfit kétszer, majd ellopta a telefonját. Jegyezzük meg: a magyar közéletben a rendszerváltás óta még nem fordult elő olyan, hogy egy politikus egy civilt üssön meg garázda módon.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
 

Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Radnai Márk, Magyar helyettese, aki szintén egy luxusfióka, a testőreivel fenyegette meg az áldozatot. Ezt követően látva a botrányos viselkedését, a biztonsági őrök erőszakkal távolították el a botránypolitikust a szórakozóhelyről. 

Magyar ekkor a Dunába dobta a telefont, amit később a rendőrök búvárokkal szereztek vissza. A rendőrök ekkor garázdaság miatt kezdtek el nyomozni. 

Érdemes megjegyezni, hogy a bárba elsősorban fiatalok járnak, tehát már ez is botrányos, hogy egy 43 éves brüsszeli politikus a fiatal lányokra vadászik. 

Ahogy arról pedig korábban beszámoltunk, az Origo később részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a dúsgazdag baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskeyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Így távolították el az eőrszakos Magyart 

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. Mindezek alapján jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. A baloldali politikus Magyar Péter egy ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra.

magyarpéter, ötkert, luxus
Ezen a luxus-szórakozóhelyen bulizott Magyar Péter
Fotó: Ötkert

Budapesti alvilági luxus-szórakozóhely ukrán alvilági kapcsolatokkal

Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter egy alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit. A LOCK-ban tarottt VIP-bulin csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, de ők is csak akkor, ha jelentős összeget fizettek be. A klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt. A luxus-szórakozóhelyről érdemes tudni, hogy korábban Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. Vizoviczki ügyében többéves nyomozás után folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa hozott végül ítélet.

LOCK
Elképesztő árak vannak a lokálban
Fotó: LOCK

Érdemes tudni, hogy Vizoviczki után a pesti éjszakában jártas ukrán milliárdos Uszikov családhoz került a szórakozóhely. Magyar már ezek szerint velük vette fel a kapcsolatot.

Turek
Turek
Fotó: Parameter.sk

Ennek a családnak fontos tagja a ma is börtönben lévő Uszikov Alex, akit a maffia-bűncselekmények iránt érdeklődők korábban Turek néven ismerhettek. A róla szóló információk szerint 2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök. A hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak:  géppisztolyokat, kézifegyvereket, hangtompítókat, maszkokat, golyóálló mellényeket és tizenegy kézigránátot találtak. 

A fegyverekre egy olyan férfi ingatlanában találtak rá, aki a Turek néven ismert Uszikov Alexszel állt kapcsolatban. A fegyverarzenál Turekhez és ahhoz a bűnszervezethez tartozott, amely több tucat alvilági leszámolást hajtott végre Szlovákiában. Tureket korábban azért fogták el, mert a rendőrség szerint ő ölette meg egykori barátját, az 1999-ben kivégzett Döcher Györgyöt, vagy ahogy az alvilágban hívták: a Csontkezűt. A szlovák rendőrök gyanúja szerint Tureknek a dunaszerdahelyi mészárláshoz is köze lehet.

Magyar Péter a Metropol értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a bulit, hívei egy előzetesen megvett 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba. Amelynek egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”.

 

LOCK
Ilyen privát szobák várják a bulizni vágyókat az alvilági klubban
Fotó: LOCK

Luxus VIP-buli a Sziget Fesztiválon

A luxusimádó és rongyrázó Magyarról nemrég kiderül, hogy a Sziget Fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival hónap elején. A baloldali politikus megadta a módját: jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Ahogyan az kiderült, Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a Facebook-oldalán a követőinek, akiknek azt hangoztatja, hogy ő egy közülük.

Valójában a követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt, de a  24.hu fotói lebuktatták Magyart a félreérthetetlen helyzetben. A fényképek alapján elmondható, hogy Magyar barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel mulatta az estét.

A FOTÓT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

A Metropol  számításai szerint több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nemcsak magának, de barátainak is szerzett.

Egy nap, egy főre 77 500
VIP szektor - Magyar nem adja alább
All inclusive ellátás, korlátlan italfogyasztással

Magyar nem átlagember

Magyar Péter nem átlagember, hanem a drága, VIP-helyekre akar és szeret járni, drága ruhákban és kiegészítőkben. Mindene a luxus, és már számos alkalommal lelepleződött az álságos hazugsága.

Magyar Péter a több tízmillió forintot érő luxusautóját is szívesen mutogatja
Magyar Péter a piros BMW-je előtt - a több tízmillió forintot érő luxusautóját is szívesen mutogatja a dúsgazdag baloldali politikus

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!