Változik a 4-es metró közlekedése

Vágólapra másolva!
Karbantartás miatt a 4-es metró csak Kelenföld vasútállomás és a Szent Gellért tér - Műegyetem állomás között közlekedik vasárnap hajnaltól délig.
Vágólapra másolva!

Karbantartás miatt a 4-es metró csak Kelenföld vasútállomás és a Szent Gellért tér - Műegyetem állomás között közlekedik vasárnap hajnaltól 12 óráig - közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-vel.

A karbantartás ideje alatt a Keleti pályaudvar és a II. János Pál pápa tér térsége a Szent Gellért tértől a 7-es, 107-es és 133E autóbuszokkal, illetve az Astoriától a 2-es metróval, valamint a Rákóczi úti autóbuszokkal érhető el.

 A Fővám tér és a Kálvin tér a 47-es villamossal és a sűrítve közlekedő 49-es villamossal, a Rákóczi tér a nagykörúti 4-es és 6-os villamosokkal közelíthető meg.

4-es,metro
A Rákóczi téri állomásra érkezik egy Alstom szerelvény a Keleti pályaudvar felől az átadás előtt álló 4-es metró vonalán 2014. március 25-én.
Fotó: MTI / Máthé Zoltán

A napokban metrósínek közé esett egy ember a Kálvin téren. Arról is beszámoltunk, hogy több bűnözőt is elfogtak a villamosokon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!