Megkéselte sógornőjét egy miskolci nő

Vágólapra másolva!
Egy miskolci nőnek segített a fia és annak a barátnője, valamint egyik ismerőse beszerelni a nő tévéjét. Azonban a nő a fiával hamar összeveszett, majd a sógornőjével is, akivel később együtt italozott. Közben az anyós a sógornőjére támadt, egy késsel többször megszúrta.
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberben egy miskolci nő lakásába ment a fia és annak barátnője, valamint a nő egyik ismerőse, hogy segítsenek a nő tévéjét beszerelni és beállítani. Azonban a nő és a fia a beszerelés közben összevesztek, és a férfi elment a lakásból, majd ezek után az ismerős is. Így a nő és a sógornője ketten maradtak.

Este a két  nő a konyhában iszogatott, dohányzott, majd összevesztek egymással. Mindketten egymást kezdték szidni, majd összeverekedtek. Verekedés közben a nő felvett egy 10 centiméter pengehosszúságú kést és azzal a bal oldalán megszúrta a sógornőjét, aki ezután is tovább szidalmazta anyósát.

 Emiatt a nő még négyszer megszúrta fia élettárását.

A közvetlen életveszélyes állapotban lévő nő kiment a lakásból, a lépcsőházban a tizedik emeletről a hetedikig jutott, ahol összeesett. A súlyosan megsérült nőre végül a házban lakók találtak rá, akik értesítették a mentőket.

Az ügyészség a miskolci nővel szemben börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott.

késelés, illusztráció,
A kép illusztráció!
Fotó: Shutterstock/Depiction Images / Shutterstock/Depiction Images

Késeléses támadásokról számoltunk már be korábban, ilyen eset volt, amikor egy férfi a gyerekei szeme láttára késelte halálra a párját.A nő azonnali orvosi ellátásban részesült, de hiába szállították kórházba, belehalt a sérüléseibe. Fóton is történt késes támadás két férfi között, az egyikük régóta haragudott a szomszédjára, ezért eltervezte, hogy megöli. Egyik este, mikor a férfi egy dohányboltnál találkozott a szomszédjával, akkor félrecsalta és megkéselte, majd elmenekült. A sérült férfit egy munkába induló nő találta meg, aki hívta a rendőrséget. Ha nem kapott volna időben ellátást, belehalhatott volna a sérüléseibe. Egy szegedi férfi minden korábbi ok nélkül nyakon szúrta a barátját akivel italozott, életveszélyesen megsérült, a gyors orvosi ellátásnak köszönheti hogy túlélte.

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő pedig a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!