Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Németh Szilárd a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta. Hangsúlyozta, hatalmas tétje van a mostani választásoknak, a béke mellett mindenképpen ki kell állni. Ha háború lesz, Magyarország célponttá válik.
Vágólapra másolva!

Mindenkinek elmondjuk még egyszer, most itt utoljára, hogy holnap nagyon fontos napunk lesz, hiszen ekkora tétje sem az európai parlamenti, sem az önkormányzati választásnak nem volt még – mondta a Magyar Nemzetnek a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos Csepelen. 

Németh Szilárd hangsúlyozta:

mindenféleképpen ki kell állni a béke mellett, mert ha nem lesz Brüsszelben változás, Európát betolják a háborúba, és Magyarország célponttá válik,

a magyar fiatalokat pedig elvinnék katonának a frontra.

Aláhúzta: 

egyetlen politikus van, aki igazából kiáll ez ellen: Orbán Viktor. 

Nekünk pedig ki kell állnunk mellette, hogy ő megfelelően tudja képviselni az egész országot. Holnap csak a béke, csak a Fidesz – fogalmazott Németh Szilárd.

Mint arról már beszámoltunk, nagy mozgósításba kezdett a Fidesz a kampány zárásaként. Egész héten izzottak a telefonvonalak, a legnagyobb vállalást pedig mára tették a kormánypártok, nevezetesen hogy egymillió embert keresnek fel egyetlen nap alatt. A legutóbbi EP-választásokon 1,8 millió szavazat érkezett a Fidesz–KDNP-re, ez akkor 52 százalékos győzelmet jelentett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről