Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Király Nóra az Egymillió Találkozás Napján videóban mondott köszönetet - videó

Király Nóra.
Király Nóra.
Fotó: Király Nóra/Facebook
Vágólapra másolva!
A Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje az Egymillió Találkozás Napján videóban mondott köszönetet annak a több, mint ötvenezer önkéntesnek, akik segítettek minden idők legnagyobb mozgósítását véghez vinni.
Vágólapra másolva!

Ma van az Egymillió Találkozás Napja, és természetesen, mint ahogy az elmúlt hónapokban, hetekben, most is itt vagyunk a Vahot utcai piacon, utána megyünk a Fehérvári úti piacra illetve Gazdagrétre - sorolta Király Nóra.

Nagyon fontosnak tartom, hogy minél több emberrel személyesen találkozzunk, és meggyőzzük őket, hogy változásra van szükség Brüsszelben, Budapesten és Újbudán is!

Az elmúlt héten több mint ötvenezer aktivista segített a kampányban, nagyon hálásak vagyunk ezért. Bízunk benne, hogy június 9-én minél többen elmegyünk szavazni. 

Szavazzunk a béke pártjára: a Fidesz-KDNP-re az európai parlamenti választáson, Budapesten és Újbudán is - zárta a beszédét.

Új lendületet kell adnunk Újbudának – mondta a Fidesz–KDNP XI. kerületi polgármesterjelöltje. Király Nóra emlékeztetett: 

Azt láttuk, hogy az elmúlt öt évben megállt a fejlődés a kerületben.

Ma a Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert fog személyesen felkeresni és a választásra buzdítani. Az Egymillió Találkozás Napján a mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről