Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Potápi Árpád János az Origónak: A béke az egyetlen választási lehetőség, ezért kell a békepárti Fideszre szavazni!

Vágólapra másolva!
Csak békében lehet fejlődni, és biztonságban élni! Mi, magyarok láttuk azt, hogy az elmúlt 500 évben háborút nem nyertünk, a háború a magyarság számára mindig csak a veszteségeket jelentette, hatalmas emberáldozatot, pusztulást, városaink és falvaink rombolását, területi veszteségeket, tehát a háború nekünk, magyaroknak nem járható út! - mondta el Potápi Árpád János országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban.
Vágólapra másolva!

Potápi Árpád János országgyűlési képviselő az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy ilyen erőteljes kampányzáró, mint a szombati nap még nem volt Magyarországon. 

50 ezer aktivistánk járta az egész országot, annak érdekében, hogy minél többen ott legyünk vasárnap a szavazófülkékben, és a béke mellett tegyük le a voksunkat, a Fidesz-KDNP-re szavazzunk. 

Ez azért fontos Potápi szerint, mert így tudjuk megőrizni azt az értékrendet, amely szerint mi, magyarok élni szeretnénk, és így tudjuk megőrizni a békét is.

Csak békében lehet fejlődni, és biztonságban élni! Mi, magyarok láttuk azt, hogy az elmúlt 500 évben háborút nem nyertünk, a háború a magyarság számára mindig csak a veszteségeket jelentette, hatalmas emberáldozatot, pusztulást, városaink és falvaink rombolását, területi veszteségeket, tehát a háború nekünk, magyaroknak nem járható út! 

A képviselő arról is beszélt, hogy 

a saját gyermekeinket nem akarjuk feláldozni egy olyan háborúban, amelynek semmi értelme nincs, és nekünk, magyaroknak nincs ehhez semmi közünk, ezért a béke oldalára álltunk az elmúlt években.

 

Az utolsó percig kérjük az embereket, hogy a békére szavazzanak, válasszák a jövőt, és voksoljanak a Fidesz-KDNP listájára!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről