Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Nagy Bálint az Origónak: Békében lehet fejlődni, fejleszteni, háborúban csak pusztulás és rombolás van!

Vágólapra másolva!
Békében lehet fejlődni, fejleszteni, háborúban csak pusztulás és rombolás van. Bízom benne, hogy holnap minél többen részt vesznek a választáson, és a egyetlen békepárti erőre fognak szavazni az emberek - mondta el Nagy Bálint, Zala vármegye 02-es választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban.
Vágólapra másolva!

Nagy Bálint, Zala vármegye 02-es választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy a vasárnapi választásnak soha nem volt ekkora tétje: háború vagy béke. Láthatjuk, hogy mennyire rossz a helyzet, és 

a képviselő szerint nem mindegy, kik vezetik a következő öt évben az Európai Uniót, kikre bízzuk rá Európa jövőjét. 

Nagy Bálint elmondta azt is, hogy az önkormányzati választás azért fontos, mert nem mindegy, hogy milyen vezetők vezetik majd a településeket, és kik tudnak majd együttműködni a kormánnyal annak érdekében, hogy azok fejlődjenek, gyarapodjanak.  Nem olyanok vezetőkre van szükség, akik a konfliktust keresik, és akik háborúzni akarnak.

A mi térségünkben, a Balatonnál, Hévízen, Keszthelyen különösen nagy szerepe van a turizmusnak, mint az egyik legnagyobb gazdasági ágazatnak, és itt nálunk szinte mindenki ebből él valamilyen formában. Éppen ezért van különösen nagy jelentősége a békének, hogy ezt az ágazatot, és az abban dolgozókat is meg tudjuk védeni. A béke törékeny dolog!

Nagy Bálint szerint az orosz-ukrán háború a balatoni térségre már így is jelentős negatív hatást gyakorolt gazdasági szempontból. 

Fontos, hogy mielőbb béke legyen, és a turizmus is erősödni tudjon! Békében lehet fejlődni, fejleszteni, háborúban csak pusztulás és rombolás van. Bízom benne, hogy holnap minél többen részt vesznek a választáson, és a egyetlen békepárti erőre fogna szavazni az emberek!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről