Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Tessely Zoltán az Origónak: Mutassuk meg holnap, hogy Magyarország a béke melletti legnagyobb hadtest!

Vágólapra másolva!
Tessely Zoltán Fejér vármegye 03-as választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban elmondta, hogy nekik ma az volt a céljuk, hogy a 106 egyéni választókerületen belül a béke melletti egyik legnagyobb kiállást mutassák. A számokon túl az emberekkel való találkozásokat is fantasztikusnak értékelte a képviselő.
Vágólapra másolva!

Tessely Zoltán Fejér vármegye 03-as választókerületének országgyűlési képviselője az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy 30 polgármesterjelöltjük, 192 képviselőjelöltjük, és körülbelül 600 segítőjük dolgozott ma és mozgósított. A képviselő azt gondolja, hogy az a cél, hogy megmutassa Magyarország, hogy a legnagyobb béke melletti hadtest, és elérjenek egymillió embert, sikerült. Nekik az volt a céljuk, hogy a 106 egyéni választókerületen belül a béke melletti egyik legnagyobb kiállást mutassák meg.

A számokon túl az emberekkel való találkozásokat is fantasztikusnak értékelte a képviselő. Elmondta, hogy ismert embereket keresett fel, akik meg tudják mutatni az embereknek, hogy amit a kormány mond a békéről, az más embereknek is fontos, és nem butaság. Ezeket az embereket tisztelik és szeretik.

Fantasztikus mondatok hangzottak el például Árpás Lászlótól, a "Sonkamestertől", aki  délvidéki , és még gyermekkorában megélte a háborút. Vagy Tolcsvay Bélától, aki 1967-ben a Tolcsvay Trióval a békét képviselte, és az volt az egyik legkomolyabb üzenetük. Vagy Mészáros János Elek, aki 2012-ben megnyerte a Csillag születik tehetségkutatót teljesen váratlanul azzal, hogy óriási lelke van. Vagy mondhatnám Józsa Miklóst, a Ferencváros emblematikus kapusát, egy sportolót, aki elmondta, hogy holnap mindenképpen ott lesz a választáson.

Tessely Zoltán azt is mondta lapunknak, hogy elmentek amindenkihez, és nagyon jó beszélgetéseik voltak, sok pozitív visszajelzést és megerősítést adtak az emberek a kormány békepárti politikájával kapcsolatban. A képviselő hozzátette: ha minden választókerület így teljesített, akkor az egymillió találkozás még túl is lett teljesítve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről