Koncertekkel és kézműves foglalkozásokkal csalogatnak a plázák

Koncertekkel és kézműves foglalkozásokkal csalogatnak a plázák, karácsony, bevásárlás
Vágólapra másolva!
A budapesti plázák a karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltöznek, és a dekoráción, fényfüzéreken kívül különböző programokkal csalogatják a vásárlókat. Nem mindenhol szerveznek azonban programokat. Utánanéztünk, hogyan csábítanak a bevásárlóközpontok.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Allée - Karácsonyi édes élmény

December 1-23-a között Mézeskalácsfalu várja az érdeklődőket, ahol izgalmas kézműves foglalkozásokon lehet részt venni, megtanulhatjuk a mézeskalács díszítés fortélyait, ügyeskedni lehet karácsonyfadísz, vagy ajándékkártya készítésben, kipróbálhatjuk a gyertyaöntést, a Mikulás szánján ülve fotózkodhatunk, vagy mesefilm-vetítésre ülhetünk be. December 11-én Csoki Koncert lesz, fellépő Rutkai Bori és a Hébe-Hóba Banda.

A Mézeskalácsfalu nyitva tartásáról bővebben itt olvashat.

Aréna Pláza- koncerthangulat

December elejétől változatos programokat kínál az Aréna Pláza: Király Linda és Szabó Ádám koncert, jótékonysági kiállítás, karácsonyi hangulatot idéző forraltborozás, játékbemutató, spániel örökbefogadó nap jótékonysági koncerttel, valamint játékcsere. Ez utóbbin az vehet részt, aki visz magával két megunt, de még jó állapotban lévő játékot vagy mesekönyvet. Ebből az egyik felkerül egy játékos polcra, ahol aztán új gazdára talál, a másik pedig olyan gyerekekhez kerül, akiknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá.

Részletesebb információ itt olvasható.

Árkád - Ragyogó ünnep, erdei karácsony!

November 18-a és december 31-e között az Árkád Karácsonyi Színpada varázslatos gyerekműsorokkal, bábelőadással, gyerek karaokeval, illuzionista produkcióval hívogatja a plázába betérő vásárlókat. Továbbá ünnepi műsorral készül: Wolf Kati, Four Fathers, Csonka Bandi, Vastag Csaba, Varga Viktor és az Alma zenekar.

Bővebb információ itt.

Campona - mesés karácsony

A Mikulás egész decemberben az égig érő fenyőfa mellett található mesebeli mézeskalácsházban fogadja a gyerekek dalait és mondókáit, természetesen édes meglepetéseket ad cserébe. A karácsonyi díszben pompázó kisvasúttal pedig ingyenesen be lehet barangolni az egész bevásárlóközpontot.

Részletek itt találhatók.

Duna Plaza - zöldprogramok kicsiknek

Környezettudatos adventi programokkal várja a legkisebbeket a DunaKert, amíg a felnőttek vásárolnak. Hulladékból és természetes anyagokból karácsonyfadíszeket, kisebb ajándékot készíthetnek, amit karácsonykor barátaiknak és a családnak ajándékozhatnak.

További információ itt.

Europark - kézműves hétvégék

Az adventi hétvégéken a gyerekek ajándékkísérőt készíthetnek: színes kartonra terméseket, masnikat rakhatnak, személyes üzeneteket írhatnak vagy rajzolhatnak. Gyékény és vessző alapra zöld termések és színes szalagok felhasználásával ajtó- illetve ablakdíszeket gyárthatnak, gipszfigurákat festhetnek vagy éppen mézeskalácsot süthetnek.

További információ itt található.

Westend

Az idei téli szezonban is várja a szórakozni vágyókat a Millenium tetőkertjén található Jégterasz. December 11-én Nagy Mikulás Kocogást rendeznek, valamint minden hétvégén esténként jégdiszkóval várnak mindenkit.

Részletekért kattintson ide.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!