Adjon sütit karácsonyra!

kreatív karácsony
Vágólapra másolva!
Ha nem akarjuk magunkat óriási költségekbe verni így karácsony közeledtével, viszont mindenkit szeretnénk a környezetünkben megajándékozni, akkor most tessék figyelni és a sütőt előmelegíteni (vagy a boltban/cukrászdában alaposan bevásárolni).
Vágólapra másolva!

Elcsépelt közhely, pedig nagyon is igaz, hogy egy ajándékot nem az ára jellemez legjobban, hanem a szeretet és a szándék, amellyel adják. És persze a küllem. Mint az alábbi példa is szépen illusztrálja, egy alapvetően olcsó tárgy is könnyen lophat szívünkbe melegséget, ha némi kreatívitással az egyébként szokványosnak sikkes bájt kölcsönzünk. Ragadjunk nyújtódeszkát és süssünk egy tepsi süteményt barátainknak (például narancsos-csokis kekszet), ismerőseinknek vagy szerezzünk be finom kekszeket a cukrászdából/édességboltból, és már csak egy tuti csomagolást kell hozzá fabrikálnunk. Nekünk nagyon megtetszett az ajváros üveg formája és rögtön meg is láttuk benne a karácsonyi csomagolást. A feladatnak ez a része tényleg scak pár perc, érdemes rajta elgondolkodni.

Forrás: Polgári Otthon
Forrás: Polgári Otthon

Hozzávalók: befőttes üveg (mi ajvárosat használtunk), fehér vastagfilc (Kreatív Hobby), piros szaténszalag (Kreatív Hobby), toll, olló, keksz (nekünk IKEA-s volt)
Kiegészítők:Kávéscsésze, 1990 Ft/db, COINCASA, Cukortartó, 2490 Ft, COINCASA, Karácsonyfadíszek, 1790 Ft/6 db/cs, COINCASA

Forrás: Polgári Otthon
Forrás: Polgári Otthon

Vágjuk ki a befőttes üveg sapkáját fehér vastagfilcből úgy, hogy a tetejét használjuk hozzá sablonnak. Tollal rajzoljuk körbe 3-4 cm-t ráhagyva.

Forrás: Polgári Otthon
Forrás: Polgári Otthon

Forrás: Polgári Otthon
Forrás: Polgári Otthon

Egy befőttesgumival vagy egy hajgumival szorítsuk rá a keksszel megrakott ajándékunkra a sapkát, majd kössük rá szaténszalagból a masnit.

Fotó: Mátyás Péter
Styling és szöveg: Pécsi Balázs Roland

Forrás: Polgári Otthon Online
Forrás: Polgári Otthon Online

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!