A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Barbra Streisand visszatér

Vágólapra másolva!
Szeptemberben új nagylemezzel jelentkezik Barbra Streisand - jelentette be a színész-énekesnő szóvivője pénteken. Az új albumot az egykori Bee Gees-tag, Barry Gibb írja majd.
Vágólapra másolva!

Az egyelőre még cím nélküli lemez egyértelműen Streisand visszatérésének újabb fontos állomása. Színésznőként nyolc év szünet után tavaly láthattuk újra a vásznon: a Vejedre ütök című vígjátékban alakította Ben Stiller idős párokkal foglalkozó szexuálterapeuta édesanyját.

Barry Gibb legalább egy tucatnyi új számot ígért a lemezre, amely egyébként nem az első közös munkája lesz Barbra Streisanddal: 25 évvel ezelőtt a Guilty című albumon producerként és dalszerzőként is közreműködött. Akkor a lemezből több mint ötmillió példányt adtak el csak az Egyesült Államokban, ezt a számot Streisand későbbi karrierje során sem tudta túlszárnyalni.

Streisand legutóbb 2003-ban adott ki új lemezt, igaz, nem saját számokkal. The Movie Album címmel egy eredeti filmzenékből álló válogatást jelentetett meg.

A hatvankét éves énekesnő akkor azt nyilatkozta, hogy rettentően unja már a saját dalait.

"Ezért nem lépek már fel többé" - mondta. "A soha meg nem szűnő lámpaláz és egy egész estés koncert fáradalmai mellett a legfőbb ok az, hogy rettentően unalmas újra és újra ugyanazokat a dalokat előadni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!