A világ legrosszabb rappere

D4nny: Goodbye videoklip, a világ legrosszabb rappere
Vágólapra másolva!
Új sztárja van a világ legrosszabb mindenféléit kereső internetezőknek: D4nny, a tizenhat éves birminghami rapper.
Vágólapra másolva!

D4nny Goodbye című számának klipje május végén került fel a YouTube-ra, jelenleg 600 ezer megtekintés felett jár. Nemrég olyan népszerű bulvárlapok is felkapták, mint a Sun és a Daily Star, úgyhogy lesz ebből még több is.

Sok helyen idézik a különféle közösségi oldalakon megjelenő kommenteket, különösen ezt, ami valószínűleg ironikus, de ki tudja ezt manapság: "D4nny, ez fantasztikus! Nemcsak a szöveged zseniális, de olyan finom hangod van, mint a fiatal Michael Jacksonnak. A dalban a szívszaggató reménytelenség felhangjaival találkozhatunk, igazi érzelmi utazásra viszed a hallgatóidat. Ne hagyd, hogy a fikázók hátráltassanak, a siker hamarosan elér téged. Büszke rád a pakisztáni közösség!" Maga D4nny azt üzente a világnak: "Lehet, hogy sokan utálnak, de szükségem van arra, hogy támogassatok engem a támogatásotokkal."

Akinek semmi sem elég, itt van D4nny korábbi száma. Ebben érdemes megfigyelni a zenei alap egészen elképesztő bénaságait. De persze az is lehet, amit az előbb idézett üzenet alatt megfogalmazott egy kommentelő: ez egy egészen új zenei stílus, amit mi még nem értünk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!