A Chiavari fa esküvői székek előnyei

Vágólapra másolva!
Minden terméknél fontos az anyag, amiből készült. Ennél a fából készült széknél biztosra mehet, hogy nem csak Önt bírja el, hanem az ön összes kétségét is, hogy helyesen döntött-e és hogy az Ön esküvője a paradicsomi vagy pokoli élet kezdetét jelenti-e.
Vágólapra másolva!
Forrás:confer.shop.hu

1. Minden terméknél fontos az anyag, amiből készült. Ennél a fából készült széknél biztosra mehet, hogy nem csak Önt bírja el, hanem az ön összes kétségét is, hogy helyesen döntött-e és hogy az Ön esküvője a paradicsomi vagy pokoli élet kezdetét jelenti-e.

Forrás: confer.shop.hu

2. A fa, az fa. Erről a romantikus alkatok tudnának mesélni, akik a párjukon kívül kitartóan szeretik a kandalló ropogó tüzénél töltött estéket. Ha a tűz kialszik a kandallóban az olyan, mintha a szerelem lángja aludna ki. Ilyenkor sokan pánikba esnek, és valami olyat keresnek, amit a tűzre dobhatnának. A hideg bemászik az ember bőre alá, és ugyan ki akarna már egy romantikus pillanatban zokni vagy meleg harisnyát húzni? Brrr! Ha van kéznél egy Chiavari faszék, akkor bizony ezt a célt is szolgálhatja. De vigyázat! Jusson eszébe, hogy az esküvő napján legalább egy szilárd helynek kell lennie, ahová leülhet, szükség van egy biztonságot nyújtó tárgyra. És a szék hiánya komoly gondot okozhat...

Forrás: confer.shop.hu

3. A menyasszony a legszebb! Ez egy íratlan esküvői szabály, történjen bármi is. Jaj annak, aki általánosan elfogadott esküvői szabályt semmibe veszi. Lényegtelen, hogy a menyasszony órákat szánt a szépítkezésére. Természetesen a legszebb menyasszonyt egy igazán gyönyörű székre kell ültetni. A Chiavari széket nem kell virágokkal vagy szalagokkal díszíteni, nem kell különösebb elrendezés, anyag vagy párna. A Chiavari eredeti esküvői szék – mindig kész arra, hogy szép legyen.

Forrás: confer.shop.hu

4. Mivel a férj az az ember, aki segít a nőnek megoldani azokat a problémákat, melyekbe nem került volna, ha nem ment volna hozzá feleségül, várhatóan már az esküvői előkészületekből is kiveszi a részét. Úriemberként segít a jegyesének helyet foglalni. A Chiavari esküvői székeket nagyon egyszerű az asztalokhoz hordani és elrakni. A szerkezete könnyített, a mérete helytakarékos, ám mégis kényelmes.

5. Honnan tudja az ara, hogy jó férjet választott? Abból, hogy igyekszik minél kevesebbet beszélni, viszont a pénztárcáját nem sajnálja kinyitni. És itt jön képbe a esküvői Chiavari szék újabb előnye, hiszen az ára még a szószátyár pasiknak is elfogadható.

Forrás: confer.shop.hu

6. És még egy figyelmeztetés: A házaspárok nehezen érthetik meg egymást, hisz mindketten mást akarnak. A nő a férfit, a férfi pedig a nőt. Vannak viszont dolgok, amiben a menyasszony és a vőlegény vita nélkül megegyezik. Az esküvőn szükség van székekre. Hogy rögtön az elején tisztázódjon, kinek hol a helye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!