A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

<P class="MsoBodyText">Lecsuktak egy bombával fenyegetőző tinit

Vágólapra másolva!
Kétéves, javítóintézetben letöltendő büntetésre ítélte a brit bíróság azt az orosz származású fiatalembert, aki a szeptemberi merényleteket követően bombatámadással fenyegette meg a londoni Heathrow repülőteret. A fiú elmondása szerint csupán viccnek szánta a hívást.
Vágólapra másolva!

Elítélték azt a brit tinédzsert, aki négy nappal az Amerikát ért merényletek után tréfából bombatámadással fenyegette meg a londoni Heathrow repülőteret. A 18 éves fiú komoly biztonsági riadót okozott a repülőtéren, ami miatt majdnem le kellett zárni a világ egyik legforgalmasabb légikikötőjét.

Az orosz származású fiatalember, aki csak a múlt évben költözött Nagy-Britanniába, a rendőrségen azt vallotta, hogy csupán viccből telefonált, és nem gondolta, hogy ilyen komoly ügy lesz belőle.

Walters szeptember 15-én éppen kutyát sétáltatott, amikor úgy döntött, megtréfálja a hatóságokat. "Bomba van a Heathrow repülőtéren. Egy órájuk van" - mondta.

A fenyegetést követően a biztonsági szolgálat azt fontolgatta, hogy lezárják a repülőteret, azonban szerencsére hamarosan kiderült, hogy csupán beugratták őket.

A fiatalembert a bíróság kétéves, fiatalok javítóintézetében letöltendő büntetésre ítélte. A bíró a tárgyalást követően megjegyezte, hogy ezzel az ítélettel szeretné elriasztani a többi fiatalt attól, hogy hasonló tréfát űzzenek - írja a BBC News.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!