A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Lionel Messi tényleg szenzációs: az argentin zseni az utóbbi két szezon összesítése alapján vezeti a sikeres keresztpasszok statisztikáját. Mindezt úgy, hogy az előző idényben már nem is játszott Európában.

Érdemes néha szinte csak céltalanul kattintgatni az internet bugyraiban, mert az ember egészen elképesztő statisztikákra bukkanhat. Persze, ha Lionel Messi a statisztika alanya, akkor már meg sem lepődünk, bármi is jöjjön szembe. 

Most például az, hogy a sikeres keresztlabdák, hosszú indítások terén az elmúlt két idény összesítésében Lionel Messi a legeredményesebb az öt európai topligákat figyelembe véve.

És amitől ez igazán érdekes, az az, hogy Lionel Messi 2023. június 3-án a Clermont ellen hazai pályán 2-3-ra elvesztett francia bajnokin játszott utoljára európai topligában, természetesen a Paris Saint-Germain színeiben. Ezt követően aláírt az amerikai profiligában, az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz, vagyis az előző szezonban már egyet sem tett hozzá a 2022-23-as idény fantasztikus terméséhez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!