A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Halálos ítélet egy pakisztáni merénylet miatt

Vágólapra másolva!
Halálra ítéltek a pakisztáni hatóságok három férfit - egyiküket távollétében -, akiket egy öngyilkos merénylet megszervezésével vádoltak. A tavaly májusi, 11 ember - köztük kilenc francia - életét követelő merényletben való részvétellel vádolt férfiak mindent tagadnak.
Vágólapra másolva!

Halálra ítélték Pakisztánban azt a három embert, akik részt vettek egy öngyilkos bombamerénylet megszervezésében, amelynek a során 11 ember - köztük kilenc francia mérnök - vesztette életét. A merényletet tavaly májusban követték el, amikor a franciákat szállító buszba egy robbanóanyagokkal megrakott autót vezetett bele az öngyilkos elkövető. A merényletben 20 ember sebesült meg.

A halálraítéltek közül ketten az eljárás során mindvégig tagadták bűnösségüket, és azt állították, hogy az ellenük bemutatott bizonyítékokat meghamisították.

Harmadik társukat távollétében ítélték halálra. A merénylet megszervezéséért további három embert még köröznek a hatóságok.

A francia áldozatok a pakisztáni haditengerészet alkalmazásában álltak, és egy tengeralattjáró megépítésében segédkeztek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!