Temetésre gyűjt pénzt a kivégzett magyar nő családja

Kivégezte gyönyörű magyar barátnőjét egy brit orvos, majd öngyilkos lett az útikönyvekben csak földi paradicsomként bemutatott Zöld-foki Köztársaságban, Santo Antao szigetén. A 42 éves brit doktor, Titus Bradley áldozata párja, a 28 éves Gergely Noémi. Az orvos egy éve lépett le 140 millió forintnyi fonttal
Vágólapra másolva!
Közel ötmillió forintra van szüksége az afrikai szigeten kivégzett G. Noémi családjának ahhoz, hogy hazahozathassák a nő holttestét a szülővárosába, Kolozsvárra – írja a Bors. 
Vágólapra másolva!

A fiatal nő családjának a gyász mellett azzal is meg kell küzdenie, hogy méltó körülmények között, szülővárosában búcsúzhassanak el lányuktól.

A nő végakarata szerint el kell hamvasztani, a hamvait pedig a tengerben kell szétszórni.

Forrás: Facebook

A család viszont szeretne lehetőséget adni a kolozsváriaknak, hogy ők is elbúcsúzhassanak Noémitől.

- mondta a Borsnak a nő barátnője. Noémi rokonai és a barátai az interneten kezdtek el pénzt gyűjteni. Vannak, akik már adakoztak, de még nincs meg a teljes összeg.

Alig félmillió forint gyűlt össze.

Noémi és a párja, az orvos Titus Bradley fényűzően éltek. A férfinak amiatt kellett elmenekülnie Angliából, mert 140 millió forintnyi összeg elsikkasztása miatt körözték. Így kerültek az afrikai Zöld-foki szigetekre.

- mondta a lapnak a meggyilkolt nő egyik barátja.

Ismerősei szerint kizárt, hogy a nő benne lett volna a sikkasztásban.

- mondta Noémi egyik ismerőse.

Forrás: Facebook

Az angol Metro újság megtalálta azt a vendéglátóst, aki utoljára látta a párt életben. Helder Ventub azt mondta, veszekedtek.

- emlékezett vissza a férfi.

A 42 éves brit orvos, Titus Bradley áprilisban lőtte fejbe a 28 éves G. Noémit, majd magával is végzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!