Megtalálták a rejtélyes, házakba becsengető nőt

Texas, Montgomery megye
Vágólapra másolva!
Valószínűleg családon belüli erőszak áldozata az a texasi nő, aki több házba is becsöngetett egy éjszaka, majd eltűnt, mielőtt bárkivel is beszélt volna – írja az ABC.
Vágólapra másolva!

Öngyilkossághoz vezetett a rejtélyes nő ügye, aki a texasi Montgomery megye életét kavarta fel.

A helyi rendőrség napokkal ezelőtt tette közzé egy ház biztonsági kamerájának felvételét arról a nőről, aki augusztus 24-én az éjszaka közepén becsengetett, majd eltűnt, mielőtt még a lakók kiértek volna az ajtóhoz.

Később kiderült, hogy további négy házba becsengetett, de sosem maradt ott addig, amíg bárkivel is beszélt volna.

Az ügy azért lett gyanús, mert a mezítlábas, csak egy pólót viselő nő csuklóján mintha leszakított szíjak vagy bilincsek lógtak volna,

ezért felmerült a gyanúja annak, hogy fogva tartották.

A rendőrség ezért közzé tette a biztonsági kamera felvételét, hátha valaki felismeri őt. A hét másodperces videót szerda estig több mint 32 ezer alkalommal osztották meg.

A rendőrség most bejelentette, hogy

megtaláltak a nőt, aki valószínűleg családon belüli erőszak áldozata volt,

de most már biztonságban van. Szerdán egy férfi telefonon keresztül öngyilkossággal fenyegetőzött, ezért a rendőrség kiment a házához, de a férfi,

a nő 49 éves barátja addigra már végzett magával.

A 32 éves nőről írt a búcsúlevelében is, de ő nem volt ekkor a házban. A Sky News szerint a nő nem volt eltűnt személyként nyilvántartva, valószínűleg együtt élt a barátjával.

A hatóságok azonban nem közöltek további részleteket az ügyről, csak annyit, hogy a nő már nincs Montgomery megyében, de a nyomozók hamarosan kihallgatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!