Költöztetés

america american apartment box carrying caucasian condo condominium delivery estate european furniture german heavy helping home home owner home service house lifestyle lifting living man move in mover moving moving in new house packing people renovation
Furniture delivery service concept
Vágólapra másolva!
A költöztetés nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg dologra kell odafigyelni, hogy minden flottul menjen. Amennyiben azt szeretné, hogy a költöztetés az elejétől a végéig gyors és problémamentes legyen, akkor bízza ezt a feladatot a Dióköltöztetés csapatára. Ha így tesz, nem fogja megbánni a döntését, ugyanis a szakemberek remek áron dolgoznak, megbízhatóak, a szolgáltatások tekintetében pedig, hihetetlenül rugalmasak. Egy szóval: profik.
Vágólapra másolva!
Forrás: elements.envato.com

Költöztetés csomagolással

Még csak bele sem akar gondolni, hogy mennyi munkával fog járni a tárgyak, bútorok összecsomagolása? Ha nem akarja, nem feltétlenül kell Önnek megcsinálnia, ugyanis ezt a feladatot is egy az egyben kiszervezheti. A költöztetés előtt a szakemberek gondosan kiválasztják, hogy mely tárgyakat, milyen csomagolóanyagokba csomagolják. Odafigyelnek rá, hogy a törékeny holmikat, például tányérokat, poharakat előbb újságpapírba tegyék és csak azt követően helyezik a dobozokba. A megfelelő méretű dobozt választják, amiket minden esetben tele raknak, ugyanis pontosan tudják, hogy ha csak félig vannak, akkor azok összerogyhatnak egymás alatt. Még vagy ezer ilyen apróság van, amire a szakemberek nagy gondot fordítanak.

Költöztetés bútorszállítással

A költözés alkalmával sok esetben szükség van a nagyobb méretű bútorok, például az ágy, a szekrény vagy a teljes szekrénysor egyik helyről a másikra történő szállítására. A Dióköltöztetés csapata ennek a feladatnak a terhét is leveszi a válláról, és maximális odafigyeléssel, illetve körültekintéssel szállítják el szeretett bútorait a megadott címre. Amennyiben előkerül egy-egy olyan bútordarab, amit nem szeretne magával vinni az új helyre, akkor is számíthat a szakemberek segítségére. Igény esetén készségesen elszállítják a megnevezett célállomásra, vagy ha olyan bútorról van szó, amit ki szeretne dobni, akkor a költöztető csapat megoldja a lomtalanítást is Ön helyett.

Irodaköltöztetés

El szeretné költöztetni az irodáját? Netán a teljes irodaház költöztetését kell megoldania? A szakemberek ez esetben is a segítségére lehetnek. Ez a folyamat minden esetben átgondolt tervezést, precizitást és összehangolt munkavégzést igényel, és ez különösen igaz az irodaköltöztetés esetében. A Dióköltöztetés csapata az irodában, irodaházban található kisebb-nagyobb bútorok, eszközök, gépek csomagolásáról, védelméről, szállításáról is gondoskodik, amely feladathoz teherautókat és a hozzájuk tartozó rakodószemélyzetet is biztosítanak. Igény esetén az irodaköltöztetéssel egybefüggő lomtalanítást és iratmegsemmisítést is elvégzik, hogy Önnek még ezekkel se kelljen foglalkoznia.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!