Egyre inkább megtérülő befektetés a légtisztító készülék

Clean dust filter air conditioner portable filtration protect impurity fresh cooling window protection safe stay home safety virus climate control home appliance living room family kid child adult senior aged man pensioner dehumidifier modern design urban
Cute little girl sitting near portable air purifier in the living room at home, safe and healthy life during pandemic and virus, indoor lifestyle, new technology
Vágólapra másolva!
A tökéletes beltéri környezet megteremtése érdekében hasznos tud enni egy légtisztító készülék jelenléte otthonában. Az egyedi készülékek az elmúlt évtizedekben komoly fejlődésen mentek keresztül, aminek hála könnyű és költséghatékony üzemeltetésük garantált.
Vágólapra másolva!
Forrás: elements.envato.com

Légtisztító készülék az egészség megőrzéséért

A 2020-as járványhelyzet is komolyan rávilágít arra, hogy mennyire fontos a környezeti elemekkel, köztük a levegővel, kiemelt módon foglalkozni. Érdemes minimálisra csökkenteni annak az esélyét, hogy a lakás légterébe olyan porszemcsék, baktériumok, gombák és vírusok jussanak be közvetlenül a szabadból, amik veszélyeztetik Ön és családja egészségét.

Már egyre több olyan rendszerrel felszerelt légtisztító készülék található a piacon, amik hatékonyan képesek kiszűrni az apró részecskéket. Az előre megtisztított levegő a rendszeren áthaladva fűtésre és fűtésre egyaránt alkalmazható a beállítások függvényében.

A Fisher cég termékei

Az amerikai székhelyű Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta foglalkozik klímatechnikai berendezésekkel. A légtisztító készülékek mellett párátlanító, légfüggöny, fan-coil és még hővisszanyerős szellőztető ventilátor is helyet kap a palettában. Az egyedülálló berendezések garantálják a különböző extra funkciók jelenlétét, amik kényelmessé és egyszerűvé teszik a kezelhetőséget.

Egyedülállók a Fisher légtisztító készülékek

A sajátos UV-C lámpával felszerelt készülékek akár 400 köbméter óránkénti hatékonysággal képesek megtisztítani otthonának a levegőjét. Az UV sterilizálási funkciót, negatív iongenerátor egészíti ki, valamint többrétegű kompozit szűrőn keresztül történik meg a légátáramoltatás.

A kezelhetőséget az érintőképernyős felület teszi egyszerűvé, de a légtisztító készülék mellé távirányító is jár a távoli vezérlés megkönnyítése érdekében. Éjjeli funkcióval és 3 éves garanciával érhetők el.

Legyen Öné az UV-Protect 200 légtisztító készülék!

A hatfázisú szűrőrendszer könnyedén megbirkózik a baktériumokkal, gombákkal, vírusokkal, de még a pollennel és a kellemetlen szagokkal is. Remek megoldás az esetleges légúti megbetegedéseket okozó fertőzések megelőzésére. Tegyen meg mindent azért, hogy a lakása kellően biztonságos környezet legyen családja számára. A sajátos technológiával működő Fisher légtisztító készülék már rendelkezésére áll ehhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!