A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az LMBTQ-lobbit népszerűsítette a YouTube saját közösségi oldalán

Vágólapra másolva!
A YouTube hivatalos Twitterén megosztott egy videóajánlót, amelyben a „hagyományos" nemeket és az azokkal szemben támasztott elvárásokat kritizálja egy nem bináris aktivista - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A tweetben a The Man Enough podcastsorozat legújabb részét reklámozták, amelyben egy magát nem binárisnak nevező, férfinek született ember fejti ki az álláspontját arról, hogy miként teszi tönkre mindenki életét a heteroszexuális patriarchátus és a hagyományos nemi szerepekkel kapcsolatban támasztott elvárások.

A műsorban Alok Vaid-Menon nem bináris író, aktivista és előadó osztotta meg a történetét, és felszólította az embereket, hogy osszák meg ők is a sajátjukat.

Alok a nem bináris „divatirányzat" egyik megalkotója, célja, hogy segítsen másoknak is a nemi átmenet során. A beszélgetésben az aktivista kifejtette, hogy nem elég befogadóak az emberek.

Az aktivista megnyilvánulásai során a they/them személyes névmásokat használja. A műsorban kitért arra is, hogy szerinte a szexuális kisebbségek, azon belül a nem bináris és a transz személyek a legőszintébbek, mert a hagyományos nemi szerepek felszámolásakor „a gyökerekig" hatolnak le, ahonnan

Alok szerint probléma az is, hogy a társadalom nemi alapon strukturált, és így a hozzá hasonló emberek nem tudnak eléggé kibontakozni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!