Az ablakon dobta ki gyerekeit egy apa Svédországban, egyikük belehalt a zuhanásba

Horizontal
A police vehicle is parked outside an apartment block in north-western Stockholm after two children was found seriously injured next to it, on November 14, 2021. - Two children were found seriously injured by an apartment block in the Haesselby suburb shortly before 10pm on Sunday, one of the children later died and a murder investigation is under way the police said. (Photo by Jonas EKSTROMER / various sources / AFP) / Sweden OUT
Vágólapra másolva!
A svéd rendőrség gyilkosság gyanújával letartóztatott egy férfit és egy nőt, miután két gyereket feltehetően kidobták az ablakból nyugat-stockholmi lakásukból. A gyerekek mindketten 10 év alattiak, az egyikük belehalt a zuhanásba, a másik életveszélyes állapotban kórházba került.
Vágólapra másolva!

Vasárnap késő este egy férfi és egy nő kidobott két 10 év alatti gyermeket az ablakon otthonukból Svédországban, az egyik gyermek belehalt a zuhanás okozta sérüléseibe, a másik életveszélyes állapotban került kórházba - írta meg a Sky.

Az apa késsel támadt gyerekeire, megsebesítette őket, mielőtt a nagy magasságban lévő lakásuk ablakából kidobta volna őket az utcára.

Az ablakon dobta ki gyerekeit egy apa Svédországban, az egyikük belehalt a zuhanásba. Forrás: AFP/Jonas Ekstromer/TT/Jonas Ekstromer

A rendőrség őrizetbe vette a feltételezett elkövetőket, egyikük eddig nem tisztázott körülmények között megsérült, kihallgatása előtt kórházi ápolásra szorul.

Az Expressen.se azt írja, hogy a gyerekek 15 métert zuhanhattak az erkélyről.

A gyerekekre, akik a jelentések szerint testvérek, egy járókelő talált rá, aki értesítette a rendőrséget.

A hatóságok átkutatták a család lakását és a helyi média szerint ruhákat foglaltak le, gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség a 40 -es éveiben járó apa ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!