Kárpátaljai kormányzó: Fejezzék be Magyarország lejáratását!

Ukrán válság 2022, orosz, ukrán, háború, Ukrajna, Horenka, orosz légicsapás, rakétatámadás, megrongálódott lakóépület, lakóház
Horenka, 2022. március 3. Az orosz légicsapásokban megrongálódott házak közelében sír egy asszony a Kijev közelében lévő Horenka településen 2022. március 2-án. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Vadim Ghirda
Vágólapra másolva!
Magyarország rengeteg humanitárius segélyt irányít az országba, üzemanyagtól kezdve az alapvető cikkekig – mondta Viktor Mikita, írja a Mandiner. A portál beszámol róla, hogy Viktor Mikita, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatási Hivatal vezetője március 2-án tartott sajtótájékoztatóján reagált a közösségi hálókon terjedő, Magyarországot lejárató nyilatkozatokra.
Vágólapra másolva!

Viktor Mikita, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatási Hivatal vezetője március 2-án tartott sajtótájékoztatóján reagált a közösségi hálókon terjedő, Magyarországot lejárató nyilatkozatokra. Elmondta:

Nincs jelentősége és nincs ráhatással a Közép-Ukrajnai csapatok felszerelésének biztosítására az a tény, hogy engedélyezi-e Magyarország területén a fegyverszállítást vagy sem.

- jelentette ki, majd hozzáfűzte:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!