Bemászott egy tigrishez egy nő egy New Jersey-i állatkertben, mert meg akarta simogatni - videó

Vágólapra másolva!
Keresi a rendőrség azt a nőt, aki átmászott a drótkerítésen a New Jersey-i Cohanzick állatkertben kedden, hogy megsimogasson egy tigrist. Nagy szerencséje volt, az állat majdnem megharapta.
Vágólapra másolva!

A Bridgetoni Rendőrkapitányság Facebook-bejegyzése szerint a Cohanzick állatkertben kedden egy nő átmászott egy kerítésen, hogy megsimogasson egy tigrist, az állat azonban majdnem megharapta - írja a People.

A hatóságok által közzétett felvételen jól látható, hogy amikor az illető átdugta a kezét a drótkerítésen, a tigris majdnem megharapta. A nő ezután hátralépett, mire a bengáli tigris elfordult tőle. A rendőrség egy fotót is megosztott, amin az állatkert egyik táblája látható.

Ne mássz át a kerítésen! Bármelyik kerítésen átmászni szabálysértésnek minősül

- olvasható a táblán. A rendelet értelmében az embereket ki is tilthatják az állatkertből. 

Az állatok magas színvonalú ellátása, valamint vendégeink és látogatóink biztonsága a legfontosabb számunkra

– mondta John Medica, Bridgeton város rekreációs igazgatója a PEOPLE-nak adott nyilatkozatában. Minden olyan látogatói magatartás, amely potenciálisan veszélyes helyzetbe hozza az állatokat, a személyzetet és a lakosságot, elfogadhatatlan, és ennek megfelelően kezeljük - magyarázta.

Az állatkert weboldalán azt írják, hogy 

a tigris egyike annak a két bengáli tigrisnek, amik 2016-ban születtek. 

Nemrég arról írtunk, hogy egy nagy-britanniai állatkertben egy családapa lecsatolta a műlábát a csimpánzok kifutójánál, és azt mutogatta a látványtól megvadult majmoknak. Arról is beszámoltunk, hogy szívrohamban halt meg egy 23 éves állatkerti gondozó Mexikó nyugati részén, miután egy bengáli tigris megtámadta.

A férfi épp a drótkerítésen átnyúlva simogatta a tigrist, ami aztán hirtelen elkapta a kezét és ráharapott.

A fájdalmasan felkiáltó José De Jesúst mentők vitték kórházba, de nem engedte az orvosoknak, hogy amputálják a sérült kezét. Az orvosok szerint a diabétesszel küzdő férfi néhány órával később súlyos szívrohamot kapott, amit nem élt túl.

Ukrajnában is megölte egy tigris a gondozóját. A 47 éves férfi a biztonsági előírásokat megszegve egyedül ment be etetéskor a vadállat ketrecébe, ahol az állat valamiért rátámadt és átharapta a torkát. Különös baleset folytán halt meg az egyesült államokbeli Topeka Állatkert és Természetvédelmi Központ egyik madara. Az ötéves strucc lenyelte az egyik állatkerti gondozó kulcsait. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!