A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

"Fegyverem van, bemegyek vele a városba és vérfürdőt rendezek" - így fenyegetőzött egy férfi Pozsonyban

Vágólapra másolva!
Egy férfi Pozsonyban akart vérfürdőt rendezni. A bécsi szlovák nagykövetségnek küldött tervéről levelet. Értesítették a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A Joj TV szerint az e-mail után a pozsonyi rendőrség ellepte a város legdélibb kerületét, ugyanis e-mailben az illető megírta a nevét és a pontos címét. A levél végén pedig muszlimként köszönt el.

Jó napot! A nevem Zelemkhan A… van lőfegyverem. Jelenleg egy lakásban lakom a … címen. Hat óra múlva mindenre és mindenkire lőni kezdek. Bemegyek a városba és vérfürdőt rendezek. Ez az utolsó levél, amit küldök. Nagyon véres lesz. Allahu akbar

– írta a Joj TV szerint.

A fenyegető levelet este hat óra körül küldték, ez alapján a lövöldözést éjfél körül tervezte a férfi. A nagykövetség értesítette a rendőrséget. Több tucatnyi rendőr vonult ki és lezárták a megadott cím, valamint az SzNF híd közelében lévő Park Inn by Radisson hotel környékét. A területen több éjszakai klub is található, sokan tartózkodnak ott esténként - írja a Parameter.

A hotel közelében megfigyeltek egy gyanús férfit, aki egy hátizsák a hátán közlekedett. Őrizetbe vették a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy használni fogja fegyverét. A rendőrök azonban nem találtak nála fegyvert. A férfit bevitték Pozsonyban a rendőrkapitányságra, kihallgatták, majd hazaengedték. Michal Szeiff rendőrségi szóvivő többet nem közölt a történtekről, de folytatják a nyomozást.

Korábban bombafenyegetés miatt kellett kiüríteni több iskolát Szlovákiában.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!