A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Közel harminc női börtönőrt rúgtak ki nem megfelelő magatartás miatt

börtön, rácsok, büntetés-végrehajtás, illusztráció (Forrás: Pexels)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt három évben rekordszámú női börtönőrt rúgtak ki, mert férfi rabokkal szexszeltek az Egyesült Királyságban. Összesen 29 nőnek kellett távoznia.
Vágólapra másolva!

Míg 2017 és 2019 között mindössze kilencen veszítették el állásukat azért, mert a rabokkal szexeltek, addig az elmúlt három évben, már 29 nőnek kellett távoznia emiatt.

Néhány börtönőr még lyukakat is vágott az egyenruháján, hogy megkönnyítse a szexuális aktust 

– számolt be róla a The Sun

A brit Igazságügyi Minisztérium új adatai azt mutatják, hogy a brit börtönökben folytatott 124 „nem megfelelő kapcsolat” ügyében indított vizsgálatból megdöbbentőeb sok, ötven esetben derült ki, hogy van valóságalapja. Az érintett börtönőrök közül néhányat nem rúgtak ki, csak felfüggesztették, vagy más munkakörbe helyezték át őket. 

A statisztikára azután derült fény, hogy

 óriási botrány lett abból, hogy elterjedt a közösségi oldalakon egy videó, amelyen egy – egyébként házas – börtönőr egy rabbal szexszel. 

A nő azt állította, hogy a rabok megzsarolták, azért ment bele abba, hogy lefilmezzék.  

A 30 éves Linda De Sousa Abreu elismerte, hogy szexszelt a sorozatbetörő Linton Weirich-csel a cellájában – de azt állítja, hogy csak azután egyezett bele ebbe, hogy a rabok azzal fenyegették, hogy leleplezik, hogy titokban amatőr pornós.

Mint kiderült, a rabok tudták a címét, a férje nevét, és azt is, hogy van egy OnlyFans-fiókja. 

Korábban a 30 éves Aleesha Bates-t két év nyolc hónap, a 27 éves Jodie Wilkes-t pedig 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, amiért hármasban szexszeltek egy rabbal.

Bates volt az első, aki kapcsolatot létesített a férfival, akit kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos bűncselekmények miatt ült börtönben. A nő állítólag „teljesen beleszeretett” a férfiba, meztelen fotókat küldött neki magáról, és még közös jövőt is tervezett a férfi szabadulása után.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!