Féltékenységből szíven szúrta férjét egy kétgyermekes anyuka

Vágólapra másolva!
Egy kétgyermekes anyuka féltékenységből szíven szúrta tűzoltóként dolgozó férjét, és - nyilatkozata szerint - nem bánta meg. Christine Ricci és férje, Michael között nagy volt a feszültség, nem tudtak megbirkózni Michael hűtlenségének következményeivel.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves Michael a hadsereg veteránja volt, és 23 évig a bostoni tűzoltóságnál dolgozott. Feleségével, Riccivel három gyermeket neveltek fel, két fiút és egy lányt. Michael 2018 végén hűtlen lett. Hat hetes viszonya volt egy Janeen Bouchard nevű nővel, aki azt hitte, hogy Michael külön élt a feleségétől, amikor belekezdett a rövid kapcsolatba. 

A feleség a viszony végén jött rá a hűtlenségre.

Küldött egy sms-t Janeennek, hogy tartsa magát távol a férjétől, de aztán még tovább ment. Kétszer is megjelent Janeen házánál, hogy szembesítse őt, és kihívták a rendőrséget is. 

A hűtlenség ellenére Ricci és Michael együtt maradtak, és megpróbálták megmenteni a házasságukat. 

Terápiára jártak, és 2019-ben meg is újították fogadalmukat. Michael beismerte, hogy alkoholproblémái vannak, és elkezdett elvonóra járni. 2021 januárjában azonban mindenki számára nyilvánvalóvá vált a feszültség a kapcsolatukban. Az akkor 46 éves Riccit felemésztette Michael viszonya és féltékenysége. 

Folyamatosan kérdezgette férjét a megcsalással kapcsolatos részletekről, és amikor a férfi nem adta meg neki a kívánt válaszokat, agresszívvá vált. 

Michaelt a kollégái többször is zúzódásokkal és karcolásokkal látták a testén. Egyszer még az orra is eltört. Világos volt, hogy bár felesége kitartott a házasság mellett, nem bocsátott meg, és bizonyosan nem felejtett. Még a gyerekei is észrevették, hogy egyre agresszívabbá vált.

2021. január 28-án délután egy segélyhívás érkezett Ricciék házából. Ricci 16 éves lánya jelentette, hogy az apjának orvosi segítségre van szüksége.

Amikor a mentőszolgálat megérkezett a helyszínre, Ricci hisztérikusan kiabált. Michael eszméletlenül feküdt a padlón. Ricci szerint összeesett, ezért megkezdték az újraélesztést. 

De aztán a rendőrök megláttak egy ötcentis steakkést a padlón, amin vér volt. 

Michaelt megszúrták

A rendőrök szokatlannak tartották, hogy nem riasztotta a mentőket a férje szúrt sebei miatt. A megfelelő kezelés kulcsfontosságú lett volna az első percekben. Ricci elismerte, hogy veszekedtek, és ő ragadott kést. Elmondta, hogy birkóztak, és Michael valahogy ráesett a késre. 

Kórházba szállították, de tragikus módon belehalt sérüléseibe.

Michaelt mellkason szúrták, a penge a szívébe hatolt, és a teljes vérmennyiség közel fele a mellüregében gyűlt össze. A bal vállát is hátulról szúrták meg, és a hátán is volt egy vágott seb. 

A feleséget kihallgatták

Elismerte, hogy vitatkozott a férjével. Azt állította, hogy a férfinak mániás rohama volt, és félelmében megragadta a konyhakést, hogy megvédje magát. Ricci ellen vádat emeltek férje meggyilkolása miatt.

Michael temetésén bátor tűzoltóként emlékeztek meg róla. Tűzoltók sorakoztak az utcán, és vitték a koporsóját. Az idén júliusban tartott tárgyaláson a vád szerint a házaspár összeveszett. Azt mondták, hogy Michael viszonya feldühítette a feleségét. 

Egykori szeretője, Janeen azt vallotta, hogy Ricci könyörtelenül rontott rá a házában, miután a viszonyukra fény derült. 

Ordítva és sikoltozva jelent meg a házamban. 

Michael fia szintén azt vallotta, hogy az anyja szinte naponta felhozta a viszonyt. Ez annyira stresszessé vált, hogy 2019 júniusában elköltözött a házukból. A lány, aki a 911-et hívta, azt mondta, megszokta, hogy a szülei veszekednek. A gyilkosság éjszakáján a szobájában volt, és nem reagált a szülei kiabálására, mert az annyira mindennapos volt. 

Csak akkor jött rá, hogy valami komoly dologról van szó, amikor az anyja rákiáltott, hogy hívja a 911-et. 

A védelem szerint a feleségnél azért volt a kés, mert egy több napja tartó mániás epizód ellen próbált védekezni. Azt mondták, dulakodásra került sor, a pár megbotlott, és amikor Michael elesett, teljes erőből a késre esett. 

Azt mondták, baleset volt, és az utána kialakult hisztéria a bizonyíték arra, hogy nem akarta megölni a férjét.

Az ügyészség azonban emlékeztette a bíróságot, hogy Ricci nem szólt az elsősegélynyújtóknak a késelésről, amikor azok megérkeztek. Ahelyett, hogy megpróbálta volna a lehető legjobb orvosi ellátást biztosítani a férjének, megpróbálta eltussolni az esetet. 

Ha ráesett volna a késre, hogyan magyarázná ezt a második szúrt sebet és a hátán lévő vágott sérülést? 

Egyetlen tanú sem tudta megerősíteni, hogy Michaelnek a halálát megelőzően mániás betegsége lett volna. A hatnapos tárgyalás után a 49 éves Ricci-t másodfokon gyilkosságért, valamint veszélyes fegyverrel elkövetett testi sértésért ítélték el - számolt be róla a Mirror.

A házasság, az esküvő napja a legtöbb ember életében a legnagyobb boldogságot jelenti. Hangsúlyozzuk, a legtöbb esetben, ugyanis olykor előfordul, hogy a lakodalom tragédiával végződik. Számos olyan esetet mutattunk be korábban, amikor a féltékeny férj, vagy az elhagyott szerető gyilkolt.

Áprilisban arról is írtunk, hogy egy nőt hét év börtönbüntetésre ítéltek, miután beismerte, hogy levágta szeretője péniszét. Az ügyészek szerint a nő féltékenységből cselekedhetett, mert a férfi azt tervezte, hogy visszatér hazájába.

Arról is írtunk, hogy féltékenységből gyújtotta rá a házat az élettársára egy pilisvörösvári férfi. 

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!