György herceg szakács szeretne lenni

Vágólapra másolva!
György herceg szakács szeretne lenni, mielőtt apja után átveszi a trónt. Nem várják el tőle, hogy a fegyveres erőknél szolgáljon, megtörve ezzel az évszázados hagyományokat.
Vágólapra másolva!

György hercegtől nem várható el, hogy a fegyveres erőknél szolgáljon, mielőtt király lesz, megtörve ezzel az évszázados hagyományokat – írta tavaly a The Mail on Sunday. Egy pizzériában azonban összefuthatnak majd vele az emberek, ha a herceg is úgy gondolja. Egy norfolki földbirtokos ugyanis elmondta, hogy járt nála, a 17. századi kastélyának éttermében a walesi hercegi pár fia és elmondta, hogy séf szeretne lenni.

György herceg nagyon lelkes volt, kijelentette, hogy a jövőjét a konyhában képzeli el

 - írja a Daily Mail

Desmond MacCarthy, aki a Blakeney melletti Wiveton Hall Cafe tulajdonosa, elárulta, hogy amikor György hercegnek megmutatták a fatüzelésű pizzakemencéjüket, a 11 éves fiú ezt mondta: 

Ezt akarom csinálni, ha nagy leszek!

 

György,herceg,szakács
György herceg édesapjával, Vilmos herceggel
Fotó: AFP

MacCarthy, aki egy dokumentumfilm-sorozatban a birtoka fenntartásáért folytatott küzdelméről beszélt, azt mondta György hercegről, hogy nagyon kedves volt. „A barátaikkal jöttek ide, mert Sandringham nincs olyan messze” – magyarázta a férfi Károly király vidéki rezidenciájára utalva, ahol Vilmos hercegnek és Katalinnak van egy nyaralója, az Anmer Hall.

Sajnos György herceg nem fog tudni dolgozni a Wiveton Hall Cafe-ban, mert 17 év után jövő hónapban bezárják. Delia Smith séf és televíziós műsorvezető szerint pedig ott a legfinomabb az ételek Nagy-Britanniában.

Szomorú, amikor a dolgok megváltoznak, de hiszem, hogy idővel valami más is fog történni

 - mondja MacCarthy. „Megnövekedtek a költségeink, nagyon magas a villanyszámla, és egyre nehezebb volt személyzetet találni.

Nemrég megírtuk, hogy milyen megható dolgot tett Katalin hercegné a windsori kastélyban. A hercegné és férje, Vilmos herceg találkozott egy tizenhat éves fotóssal - aki a rák egy igen ritka és agresszív formájával küzd - miután meghívták, hogy készítsen képeket a windsori kastélyban. Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, Katalin hercegné nemrég jelentette be, hogy befejezte a kemoterápiás kezelést, miután az év elején rákot diagnosztizáltak nála. Egy későbbi nyilatkozatában azt is elmondta, hogy bár könnyebb feladatait ellátva visszatér dolgozni, jelenleg a felépülésére koncentrál. Károly király és Katalin hercegné gyógyulása után újabb jó hírt jelentett be a brit királyi palota. Beatrix hercegnő, András herceg és Sára hercegné lánya babát vár. Ünnepelhetnek a britek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!