Harry herceg elköltözhet feleségétől

Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle portugáliában vásárolt egy villát, ami újabb pletykákat indított el, amelyek szerint a pár talán Európába készül visszatérni. A villa Harry unokatestvére, Eugénia hercegnő közelében található, ami sokak szerint nem véletlen. Ugyanakkor felmerült az is, hogy a pár külön utakon jár, Harry Európában, míg Meghan az Egyesült Államokban folytatná életét.
Vágólapra másolva!

Ismét új pletykák kerültek a középpontba Harry es Meghan életével kapcsolatban. A házaspár vásárolt egy villát Portugáliában ami közel van Harry unokatestvéréhez, Eugánia hercegnőhöz, így sokakban felvetődött a kérdés, hogy talán visszatérnek Európába. Olyan hírek is terjednek, hogy különköltöznek és Harry Európában él majd, miközben Meghan az Egyesült Államokban. 
Már korábban is gondolkodtak új ingatlan vásárlásán. 

Harry az elmúlt időszakban többször is Meghan nélkül jelent meg hivatalosan eseményeken, ez a hirtelen nagy távolság  sok kérdést felvet a pár jövőbeli közéleti életével kapcsolatban.
Harry könyve, a 2023-ban megjelent Spare nagy sikert aratott, ugyanis bestseller lett, de a könyvben szereplő kijelentései miatt számos támadás érte őt A királyi család nem szentelt túl nagy figyelmet a könyvben leírtakra, Károly király és Kamilla királyné jelenleg is egy ausztráliai és szamoai körúton vannak.  

A király pár követői közül néhányan arra gyanakodnak, hogy azzal, hogy Portugáliában vettek villát vissza szeretnének kerülni királyi körökbe, ezért költöznek közel a legközelebbi családtagokhoz.  A Portugál villa talán nem csupán egy nyaraló lesz, hanem egy újabb lépcsőfok a királyi kapcsolatok újra felépítéséhez. 

HarryMeghan, Harry, Meghan, Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Fotó: AFP

A könyvből kiderült történetek nem mindig vetettek jó fényt a házaspárra, Harry elmesélte, hogy még kapcsolatuk korai szakaszában heves veszekedésbe keveredett Meghan Markle-lel. Bevallása szerint rendkívül durván és megalázóan viselkedett vele, amit részben annak tulajdonított, hogy azon a napon részeg volt. Harry állítólag félreértett valamit, amit Meghan mondott, és erre a szokásosnál hevesebben reagált. 

Egy királyi szakértő szerint hamarosan Meghan Markle is bejelentheti, hogy önéletrajzi könyvet készít, amelyben férjéhez, Harry herceghez hasonlóan részletesen beszámol majd az angol királyi családdal szembeni sérelmeiről. Markle-nek, akárcsak a hercegnek, megvannak a maga sérelmei, ám ezekről a nyilvánosság eddig csak keveset hallott. Egy ilyen könyv óriási hírverést keltene, és lehetőséget adna neki arra, hogy a brit királyi családon is bosszút álljon. A memoár anyagilag igen jövedelmező lehet, azonban Meghan hercegné népszerűsége jelentősen csökkent az Egyesült Királyságban, részben a Netflixen sugárzott dokumentumsorozat miatt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!