A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Online fogyókúraprogram húsvétig

Vágólapra másolva!
A HáziPatika.com fogyókúrája nem ígér szenzációs gyorsaságú testsúlycsökkenést. A kiegyensúlyozott, egészséges életvitel megvalósítását támogató oldal fogyi-programja a helyes életmód hosszú távú kialakítása útján kívánja elindítani vállalkozó szellemű olvasóit.
Vágólapra másolva!

A fogyókúra örökzöld téma, olyannyira, hogy már igazán tudhatnánk, hogyan érdemes belefogni. Ennek ellenére az évek múlásával nő a különféle módszerek és vele együtt - sajnos - a tévelygő és hiszékeny áldozatok száma is, akik soványak nem lettek, csak pénzük és abbéli reményük fogyatkozott meg, hogy valaha is újra normál súlyúak lesznek.

Mit várunk el a jó fogyókúrától?

Először is azt, hogy eredménye minél előbb mutatkozzék meg, és hatása lehetőleg végérvényes legyen. Persze azt is, hogy ha már eleve kevesebb kalóriát fogyasztunk, ne kelljen fordítottan arányos pénzösszegeket ráfordítani. Ne okozzon szenvedést; ne kelljen kopogó szemmel, korgó gyomorral éhezni. Az ennivalók beszerezhetősége és a velük való pepecselés is fontos szempont. Azzal nem igen szoktak gondolni a fogyókúrázók, hogy a különféle módszereknek mennyi tartósan egészségkárosító hatása lehet, de a szakemberek szerint ezzel is számolni kell.

Őszinte mértékletesség

Az első elvárással bizony csínján kell bánni, mert az a fogyókúra, ami gyors eredményt ígér, eleve gyanús. A gyorsan leadott kilók, szeretnek ugyanolyan gyorsan "visszamászni". Ez szervezetünk anyagcseréjének törvényszerűségeiből adódik.

A HáziPatika.com tizenkettedik fogyókúrája március 1-jén indul, és így pont a húsvét előtti héten záruló, öthetes kúra lesz. A mértékletes fogyás így összesen öt kilót irányoz elő. A heti egy kilós testsúlycsökkentés általában mindenkinek szokott sikerülni.

Hogyan képes az internetes program hathatós segítséget nyújtani?

A kúrán való részvétel teljesen ingyenes, így mindenki számára elérhető. A program lelkét azok a dietetikus által összeállított menüsorok adják, amelyek elfogyasztásával a résztvevő garantáltan éhezés nélkül, egészségi állapotának megfelelően, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett fogyhat. Mi több, az ételek kifejezetten finomak. A receptgyűjtemény sok fogyizó kedvenc ételeinek lelőhelyévé vált. A gyakorlati megvalósítást a pontos receptleírások, a bevásárlást könnyítő listák segítik.

A legújabb program alkalmával öt különböző menüből választhatnak a felhasználók. A főzőcskézésre ráérők és a sietősök menüje mellett, a vegetáriánusoknak, a vércukor-problémákkal élők számára, valamint tejcukor-érzékenyeknek készült, tejmentes menü is elérhető. A ráérős menüt igénylők a főváros nagy részéről, valamint a környező településekről kedvező áron házhoz is rendelhetik étrendjüket.

A fogyókúra sikere nem lehet teljes megfelelő a legalább olyan fontos rendszeres testmozgás nélkül, így részletes - Schobert Norbert által összeállított - edzésprogramot is mellékelnek az étlap mellé. A fogyókúrázók grafikon segítségével tehetik "szembetűnőbbé", azaz láthatóvá és egyben követhetővé eredményeiket.

A programhoz kapcsolódó klub segítségével a kitartást erősítő kapcsolatok alakulhatnak. Vannak hűséges baráti kapcsolatokat ápoló, immár többször öt kilót leadott fogyókúrázók is. Az oldal dietetikusa, Pilling Róbert az egyénileg felmerülő kérdések megválaszolására is szakít időt, így válik teljessé a gondoskodás a fogyókúra nem mindig kísértésmentes időszakában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az olimpiáról