Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Talán segít, ha elgondolkodunk azon, hogy melyek a világ örök értékei, milyen fogalmak, emberi értékek jelentik nekünk a kapaszkodót az életben. Van-e egyáltalán kapaszkodó számunkra a nehéz helyzetekben? S ha nincs, akkor mivel pótoljuk a hiányzó támogatást? Ha ezeket a kérdéseket sikerül objektívan végiggondolnunk, akkor talán nem esünk zavaros ideológiák fogságába.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!

együttállása

A Hold még mindig a Szűz csillagjegyben halad útján, így elfordulhat az, hogy székrekedésünk van , vagy éppen az ellenkezője a hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos vizet. Ha hasunkat megmasszírozzuk egy kicsit - mindig jobbról balra haladva, hiszen a vastagbélben ez az étel természetes útja - sokat segíthetünk a problémán. Ruházatunk sárga színe is feloldhatja a panasz súlyosságát. A hasmenésre hajlamos emberek viszont ne túl gyakran viseljenek sárga ruházatot. A túl fűszeres ételeket pedig mindig kerüljék el. Szellemi szinten pedig gondolkodjunk el azon, hogy vajon mitől szeretnénk minél előbb megszabadulni?

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!