Heti horoszkóp június 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Előfordulhat, hogy egy kicsit figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, hiszen hajlamos vagy arra, hogy álmodozz, így nehezebben koncentrálsz az aprólékosságot és precizitást igénylő feladatokra. A magánéletedben nagyon játékossá válhatsz, fogékony vagy minden jóra, amit csak az élet kínálhat neked! Itt az ideje, hogy kedveseddel együtt élvezzétek az élet ajándékait: járjatok el minél többször otthonról!

Bika (április 21. - május 20.)
Előfordulhat, hogy a napokban meggondolatlanabbul beszélsz, mint máskor. Óvakodj attól, hogy esetleg bizalmas munkahelyi információkról beszélj, hiszen ezzel a pletykásság látszatát keltheted, és könnyen elveszítheted a hitelességedet! A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep, és minden olyan gesztusért hálás leszel kedvesednek, amellyel a ragaszkodását mutatja ki. Családi programokra is nagyon alkalmas ez az időszak!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Gondolkodj el a napokban azon, hogy a munkahelyed mennyire fontos az életedben, mennyire ragaszkodsz a pozíciódhoz. Ha úgy találod, hogy nagyon szereted, amit csinálsz, akkor ápold körültekintőbben a munkakapcsolataidat! Magánéletedben kiemelten fontos helyet kap majd a kommunikáció és a rugalmasság! Szervezz közös programokat kedveseddel, vagy a családoddal, hiszen ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek a nagy beszélgetésekre!

Rák (június 22. - július 22.)
Kicsit fáradtabb vagy a napokban, de már sokkal több energiát vagy a munkádra fordítani. Valójában el is várod magadtól azt, hogy maximálisan teljesíts! A magánéleted, a szerelmi életed különösen értékessé válhat számodra. Nagyon hálás vagy minden támogatásért, amelyet a családodtól, vagy a kedvesedtől kapsz. Hálából jóindulatúan és nagyvonalúan viselkedsz velük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Használd ki a munkád során ötletességedet és vállalkozó hajlamodat. Most arra is van energiád, hogy egy kicsit átalakítsd a munkádat, a jó ötleteiddel sokkal könnyebbé teheted a napi feladatokat. A magánéletedben egy kicsit visszahúzódóbb lehetsz, nem vagy annyira kommunikatív, mint máskor. Kedvesed és családtagjaid akár mogorvának is láthatnak, holott csak arról van szó, hogy szótlanabb vagy a megszokottnál.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A napokban többször is előfordulhat, hogy számot kell adnod a tudásodról a munkahelyeden, a feladatok próbára tehetik a szakértelmedet. Ha nagyobb közönség előtt kell beszélned, akkor próbáld meg félretenni a szégyenlősségedet. Magánéletedben sokkal rugalmasabb és toleránsabb vagy, mint máskor, könnyebben fogadod el kedvesed vagy családtagjaid tőled idegen szokásait, gondolatait is. Ez segíthet abban, hogy sokkal toleránsabb módon éljétek a hétköznapokat, kevesebb közöttetek a vita, a veszekedés.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Ideje nyitottabbá válnod a munkában, és tanulnod valami újat a munkatársaidtól vagy a feletteseidtől! Figyeld meg, hogy melyek azok a feladatok, amelyekben hatékonyabbak, mint te, és próbáld meg ellesni a módszereiket! Magánéletedben itt az alkalom arra, hogy a legjobb formádat nyújtsd - törődj a pároddal egy kicsit többet! Megteheted, hogy tudatosan kedvesebb vagy vele, de jó gondolat az is, a megújult külsőddel leped meg.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Gyakran várnak el tőled egyfajta vezető szerepet a munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. A napokban még inkább jellemző, hogy te diktálod a munkatempót, sőt, a jelenléted meghatározza munkahelyed hangulatát is. Magánéletedben sokkal több szabadságra tartasz igényt, nagyon szívesen törődnél a saját, személyes igényeiddel. Biztosíts magadnak legalább egy fél órát naponta arra, hogy önmagaddal foglalkozhass!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sok egyeztetnivalód, munkamegbeszélésed lehet a napokban, és ez megköveteli tőled a nyitottságot munkatársaid, feletteseid felé. Akkor tudsz igazán a csapat tagja lenni, ha érzelmileg is elkötelezed magad a munkahelyi közösség felé. Magánéletedben egy kicsit indulatosabban viselkedsz, és a hangulatod is változékonnyá válhat. Egyik pillanatról a másikra kerülhetsz euforikus állapotból tökéletes letargiába, és ehhez a hullámzáshoz leginkább a családodnak nehéz alkalmazkodnia.

Bak (december 22. - január 20.)
Kissé sűrűvé válhat a programod a munkahelyeden, sokféle szálat kell összefésülnöd, rengeteg információt kell észben tartanod. Elképzelhető, hogy neked kell megszervezned munkatársaid teendőit is, vagy éppen rád hárul a szerep, hogy hatékonyabbá tedd a csapatmunkát. A napokban lehet néhány kisebb vitád kedveseddel. A feszültség gyökere abban keresendő, hogy nem igazán tudtok odafigyelni egymásra, nehezen hangoljátok össze a mindennapokat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon jó ötleteket adhatsz a munkatársaidnak arról, hogy miként lehetnének sokkal hatékonyabbak. Te mindig nagyon eredeti módon kezeled a feladataidat, és kreativitásodat most megoszthatod másokkal is. Magánéletedben várható egy kis feszültség, hiszen kevesebb időt tudsz a családodra szánni, mint szeretnéd. A munkahelyi feladatokon túl sok a hétköznapi teendő is, okosabban kellene beosztanod az idődet!

Halak (február 20. - március 20.)
Kiegyensúlyozott lehetsz a munkahelyeden, sokkal könnyebben bírod a napi stresszt. Harmonikus lelkiállapotod annak köszönhető, hogy erőt merítesz a családi kapcsolataidból, és az otthonod nyugalmából. A magánéleted rendben lehet, épp ezért alkalmad van arra, hogy a napi munka után valóban feltöltődhess érzelmileg. Érdemes tudatosan is megerősítened a számodra legfontosabb, legintimebb kapcsolatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!