Szerelmi horoszkóp március 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Általában nagyon temperamentumos ember vagy, nem kenyered a túlzott romantika. A szerelemben is a szenvedélyt keresed. A napokban azonban igényed lehet arra, hogy lelki értelemben is maximálisan egymásra hangolódhassatok kedveseddel. Szívesen elmondod szerelmednek, hogy mit érzel iránta, kedvedre lehet egy gyengéd, romantikus este, amikor talán gyertyafényes vacsorára és érzéki masszázsra is sor kerül.

Bika (április 21. - május 20.)
Szerelmes hangulatban vagy, és mindenképpen megszerzed magadnak a szenvedélyt. Ha partnered nem adja meg neked, amire szükséged van, akkor máshol keresed a boldogságot. Megtörténhet, hogy megtetszik neked valamelyik közeli barátod. Nem is érted, hogy eddig miért nem vetted észre, hogy ennyire vonzó ember. A vonzalom kölcsönös lehet, ám ha belementek a kalandba, akkor a bonyodalmakkal is számolnotok kell!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Túlságosan sokat vársz el kedvesedtől a napokban, semmi kedved tovább elnézni a hibáit. A hangulatod meglehetősen sértődött, és azt gondolod, hogy csak szerelmed a hibás azért, ha rossz a hangulat otthon. Fontos lehet, hogy magadba nézz, és önkritikát is gyakorolj! Beszéljétek meg őszintén, hogy mi az, amin változtatnotok kellene. Ha így tesztek, akkor harmonikusabb lesz a légkör, és tovább erősödik a kapcsolatotok.

Rák (június 22. - július 22.)
Most nagyon sokat jelent neked a szerelem, igényled a tökéletes összhangot kedveseddel. Arra vágysz, hogy lelkileg is maximálisan egymásra hangolódhassatok, de a testi élmény is maradéktalanul kielégítő legyen, mindkettőtök számára. Ha pedig nem tökéletes a szerelmi életetek, akkor nagyon elkeseredhetsz. Fontos, hogy beszélj az érzelmeidről; arról is, hogy mi okoz feszültséget a lelkedben. Így még szorosabb lehet a kötelék közöttetek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Mindig szereted a lehető legkellemesebb énedet mutatni a világnak, a napokban azonban párod felé mutatod jobbnak magad a valóságnál. Úgy teszel, mintha nem is lennének rossz tulajdonságaid, egyenesen eltitkolhatod, hogy te is ember vagy. Ennek az a vége, hogy rosszul érzed majd magad, hiszen nem viselkedhetsz természetesen. Párod pedig nem tudja majd, hogy miként álljon hozzád, hiszen nem mutatod meg neki igazán magad.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok időt töltesz a munkáddal, de ez a napokban még hangsúlyozottabban igaz lehet. Mivel a munkahelyeden éled az életedet, így a szerelemre is itt lesz alkalmad. Észreveheted, hogy valamelyik munkatársad közeledni próbál hozzád - tagadhatatlan, hogy ez felkavarja az érzékeidet. Ha lelki szinten nem is érint meg a lehetőség, de a fizikai vonzalom nagyon erős lehet közöttetek. Mielőtt beadod a derekadat, gondold végig a lehetséges következményeket is!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Több gyors, kellemes kapcsolattal is megajándékozhat a sors, neked csak válogatnod kell a vonzó lehetőségek között. Ezek az új viszonyok elsősorban arra jók, hogy végre egy kicsit élvezhesd az életet. Remek alkalmat kínálnak a játékos flörtre, szórakozásra. Egyelőre ne vedd túl komolyan a most induló szerelmet, inkább várd meg, hogy a virág kibontogassa szirmait! Add meg a lehetőséget új kedvesednek, hogy megmutassa igazi önmagát!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szinte kizárólag gyengédségre vágysz a napokban, nagyon fontos neked, hogy partnered kedvességgel vegyen körül. Ha csak nyers szexualitást kapsz tőle, akkor elégedetlenné és morcossá válsz. Szeretnéd, ha figyelne rád, elhalmozna kedves gesztusokkal. Mondd el neki, hogy mit szeretnél tőle kapni, így ő is megnyílhat feléd. Ha kölcsönösen teljesítitek egymás vágyait, akkor a kapcsolat pótolhatatlanná válik majd.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szeretnél saját magaddal foglalkozni a napokban, hiszen érzed, hogy törődnöd kellene a külsőddel. Ha időt fordítasz a testedre, annak partnered is örül majd. Kényeztesd el egy kicsit magád, akár új ruhákat is vásárolhatsz magadnak. Mondd el kedvesednek, hogy kizárólag az ő kedvéért szeretnél szép lenni!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában kissé visszafogottabb, szégyenlősebb vagy a szerelemben. Talán arra vársz, hogy kedvesed hódítson meg téged, nem nagyon szeretsz kezdeményezni. A napokban azonban szenvedélyessé válsz, tele vagy csábító erővel. Gond nélkül csavarod az ujjad köré kedvesedet, nagyon érzéki a viselkedésed. Partnered örül majd a változásnak, a szerelmetek most ismét feltámadhat. Varázsold újjá az életeteket!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon diplomatikusan viselkedsz kedveseddel, és bár vannak olyan tulajdonságai, amelyek nem tetszenek, finoman hozod a tudomására, hogy változtatnia kellene. Ennek meg is lesz a pozitív eredménye, hiszen boldogan megtesz mindent, csak hogy elégedettek láthasson. Most rájöhetsz, hogy szép szavakkal, kedvességgel, sokkal többre mész, mint azzal, ha keményen felemeled a hangodat. Mondd el kedvesednek, hogy ő is elmondhatná, mi bántja!

Halak (február 20. - március 20.)
A "hétköznapi" szerelem most nem elégít ki, valami különlegesre vágysz. Azt szeretnéd, ha egy titkos szerelem borzolná fel az ösztöneidet. Romantikus élményre vágysz, de szükséged van a kaland ízére is. A tiltott gyümölcs pont attól válhat számodra vonzóvá, hogy nem lehet egészen a tiéd. Ha pedig mégis megkapnád, akkor lehet, hogy már nem is kellene! Fontos, hogy új szerelmi viszonyodat megfelelően kezeld!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!