Heti horoszkóp április 14-től 20-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteg energiával rendelkezel, mindössze be kell tudnod osztani - ha ugyanis hagyod "elpárologni" ezt az erőt, később nagyon megbánhatod ezt. Érdemes lenne mindazt megvalósítani, amit eddig halogattál. Koncentrálj azokra az ügyekre, amelyek tényleg örömet okoznak. A hét második felében szükséged lehet arra, hogy egy kicsit előre gondolkodj, előre tervezz. Nincs értelme annak, hogy túlságosan sokáig várj egy-egy probléma megoldására, így ugyanis csak azt éred el, hogy hagyod növekedni a gondokat. Lehet, hogy ez a rendszer először fárasztónak tűnik, később azonban megtérül a befektetett energia.

Bika (április 21. - május 20.)
Az elkövetkező napokban az emberi kapcsolataid kerülnek a figyelem középpontjába: meg kell tanulnod kezelni a viszonyokat. Próbáld meg nem elhanyagolni a hozzád közel állókat, és figyelj arra is, hogy ne unatkozz látványosan, ha a többiek magukról beszélnek. Inkább hallgasd meg őket: biztosítsd ismerőseidet arról, hogy tiszteled és szereted őket. Ha így cselekszel, annak meg is lesz az eredménye: a hét második felében több alkalmad is lesz arra, hogy te kerülj a középpontba. Sőt, találkozhatsz valakivel, aki elhalmoz a rajongásával. Ha akarod, menj bele a kalandba, de gondolkodj el azon, milyen következményei lehetnek ennek a flörtnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Igen beszédes hangulatban leszel a héten, sőt, kifejezetten szószátyárrá válhatsz. Lehet, hogy ez kifejezetten idegesíti a körülötted élőket, ők ugyanis arra vágynak, hogy inkább tettekkel bizonyíts. Egy kollégád ki is mondhatja ezt, de még mielőtt megsértődsz, gondolj arra, hogy egy oldalon álltok, és a barátaid egyáltalán nem akarnak neked rosszat. Tervezd meg a napjaidat, írd össze, mi mindent szeretnék elintézni, a jól felépített stratégia ugyanis segíthet abba, hogy ne ússz el a feladatokkal. A magánéletedben szerencsére minden jól alakul: a szerelmed vagy a családtagjaid melletted állnak, és biztosítanak arról, hogy úgy fogadnak el, amilyen vagy.

Rák (június 22. - július 22.)
Legszívesebben egész héten mozgásban lennél, egyáltalán nem bírod elviselni a semmittevést - sőt, most még az otthonodban sem érzed jól magad. Egyszerűen unalmasnak tartod mindazokat a dolgokat, amelyek máskor a biztonságot jelentik neked. Érdemes lenne összebeszélni a kollégáiddal, és elmenni együtt vacsorázni: ez a munkakapcsolataidat is megerősítheti - ez pedig később különösen gyümölcsöző lehet a számodra. A barátaiddal is találkozhatnál, mert a rég nem látott ismerősök olyan tanácsokat adhatnak, amelyek segítenek egy régóta fennálló probléma megoldásában.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Egy kicsit erőszakos és makacs lehetsz a következő napokban, elsősorban azért, mert nagyon határozott elképzeléseid vannak arról, hogyan szeretnéd élni az életedet. Szerencsére nagyon bájosan és barátságosan vagy képes érvényesíteni az akaratodat, sőt, a többiek észre sem veszik, hogy manipulálod őket - egyenesen versengenek azért, hogy segíthessenek neked. A hét második felében igen kedvező üzleti ajánlatokat kaphatsz, de ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a helyzetből, képesnek kell lenned hosszú távra tervezni. Ha bizonytalannak érzed magad, kérd ki a hozzád legközelebb állók tanácsát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nehéz hétnek nézel elébe, ugyanis napról napra szembe kell szállnod másokkal: mindenki megpróbál irányítani téged, a te gondolataidról elképzeléseidről pedig egyszerűen nem vesznek tudomást. Igaz, hogy jobban szereted a kompromisszumokat, mint a konfliktusokat, most azonban ki kell állnod magadért. A legjobban akkor járhatsz, ha tényekkel, kézzel fogható eredményekkel támasztod alá a mondanivalódat. Próbáld meg a nagy beszélgetéseket a hét első napjaira időzíteni, a hétvégén ugyanis más köti le a figyelmedet - méghozzá az érzéki szerelem.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kíváncsi és érdeklődő hangulatban lehetsz a héten, szerencsére van elég felfedeznivaló a környezetedben: látogass el új helyekre, ülj be egy ismeretlen étterembe, vagy vegyél egy olyan magazint, amit még soha nem olvastál. Az újdonságok segíthetnek abban, hogy jobban megismerd önmagad, sőt, talán a céljaid tisztázásában is a segítségedre lehetnek. A hét második felében még mindig a felfedezésekre helyezed a hangsúlyt, ám inkább az érzelmi életedben szeretnél újabb területeket meghódítani: mindent megteszel, hogy elnyerd valaki szerelmét. Szerencsére, nem kell túlzottan küzdened érte - épp csak annyira, amennyire jólesik - hiszen a vonzerőd szinte mágnesként hat az ellenkező nem tagjaira.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Inkább a tervezésre, mint a cselekvésre helyezd a hangsúlyt a következő napokban: érdemes lenne összeszedned, mi mindent kell elintézned - annak, ha ész nélkül kapsz bele mindenbe, csak az lesz az eredménye, hogy nem fejezel be semmit. Bár a legtöbbször nagyon jó az intuíciód, most mégsem érdemes az ösztöneidre hallgatni, mert lehet, hogy téves ítéleteket hozol. Inkább kérd ki idősebb, tapasztalt ismerőseid véleményét, vagy kérj tanácsot egy olyan felettesedtől, akit tisztelsz. Még akkor is érdemes beszélned velük, ha a világlátásuk teljesen más, mint a tiéd, és korábban sor került közöttetek néhány vitára.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Tele lehetsz kreatív energiával a héten: csupán azt kell eldöntened, melyik tervedet akarod legelőször megvalósítani. Arra azonban figyelj, hogy ha túl sokáig vársz, és halogatod az első lépést, akkor könnyen kicsúszhatnak a kezedből a kedvező lehetőségek. Azt is mérd fel, hogy amit tenni akarsz, milyen (pozitív vagy negatív) következményekkel jár együtt. A hét második felében nem várt segítséget kaphatsz: nagyon könnyen és gyorsan meg tudsz győzni ugyanis másokat arról, hogy álljanak melléd. A most kötött szövetségek szerencsére hosszú távra szólnak, és később még több előnyre tehetsz szert általuk.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon határozott és eltökélt vagy a következő napokban, bár egy kicsi kétely van benned, vajon helyes-e kiállni saját magadért, vagy inkább az lenne a jó lépés, ha alárendelnéd magad másoknak. Szerencsére képes vagy megtalálni a helyes egyensúlyt - sőt, kifejezetten jól tudsz együttműködni másokkal, könnyedén állítasz másokat magad mellé. A hétvégét azonban szánd teljes egészében a szórakozásra: menj el bulizni a barátaiddal, vagy tölts el egy kellemes estét kettesben a szerelmeddel. Nyugodtan öntsd ki nekik a szívedet, most mindenki nagyon megértően és segítőkészen áll majd hozzád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nyugalomra és csöndre lenne szükséged, hogy képes legyél egy kicsit befelé figyelni - hajlamos lehetsz ugyanis arra, hogy túlságosan rohansz, így nem veszel észre egy fontos jelet, vagy nem veszel tudomást egy nagyszerű ötletedről. Próbálj meg minél nyitottabb lenni, és tedd félre a túlságosan merev szabályokat. Lehet, hogy ezek miatt a lépések miatt kritizálnak majd az ismerőseid, a végén azonban te jössz ki jól a dologból. A hét második felében próbáld ötvözni az új ötleteidet a praktikus tennivalókkal, így könnyebben tarthatod be a határidőket, és jobban boldogulsz majd a munkáddal.

Halak (február 20. - március 20.)
Kerüld el a konfliktusokat a következő napokban, ugyanis nagyon komoly viták kerekedhetnek még a kis, csipkelődő megjegyzésekből is. Különösen a munkahelyeden vagy veszélyben: egy-két kollégád ugyanis mindent megtesz majd azért, hogy megkeserítse az életedet (bár lehet, hogy ezt nem szándékosan teszik). Biztosan jól esne visszavágni nekik, és alaposan összeveszni velük, de ebből a helyzetből mindenképpen te kerülsz ki vesztesként. Inkább vegyél egy nagy levegőt, számolj el tízig és csak utána mondj valamit - de az is jó megoldás, ha nem fűzöl hozzá semmit, csak csöndben végzed tovább a dolgodat. Otthon sem vagy biztonságban: a családtagjaid kötekedéseinek is te lehetsz a céltáblája.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!