Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Rák jegyében tartózkodik, szemben áll a Jupiterrel és trigonban áll az Uránusszal. Kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen a partnerünkkel.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még (a nap nagyobb részében) a Rák jegyében jár. Ma az érzelmeink, az intuíciónk kerül a középpontba, érdemes megkérdezni magunktól, milyen viszonyban állunk saját lelki szükségleteinkkel. Hajlamosabbak lehetünk az aggodalmaskodásra és a pesszimizmusra, ez pedig azt válthatja ki belőlünk, hogy minden élethelyzetre védekezően reagálunk, a legkisebb kihívásra is visszavonulót fújunk. Ez az idegeskedés az egész életünkre rossz hatással lehet, akár komoly betegségeknek is forrásává válhat. Tanuljunk meg bízni önmagunkban és a megérzéseinkben, de ne ez legyen az egyetlen dolog, amire hagyatkozunk az életünk során. A Rákban járó Hold az édesanyánkkal való kapcsolatunkra is különös hatással lehet: a mai napon talán többet gondolunk a gyermekkorunkra és lehetséges az is, hogy bizonyos emlékek átrendeződnek bennünk, így segítségükkel tisztábban láthatjuk saját magunkat.

A Hold ma trigonban áll az Uránusszal és szemben áll a Jupiterrel. Kellemes, konfliktusoktól mentes, egyetértésben töltött nap várható, olyan, amikor minden a helyén van, nem bosszantjuk egymást feleslegesen a partnerünkkel - igaz, ehhez az kell, hogy maradéktalanul elfogadjuk a másikat, és ezt az elfogadást szavakkal és tettekkel egyaránt kifejezzük. Szüleinkkel való kapcsolatunkban is harmónia uralkodik, most igazán békében, hálásan gondolunk rájuk, negatív érzések nélkül: még a régi, fájó sérelmeket is könnyebben bocsájtjuk ma meg nekik. Az Uránusz megadhatja számunkra, hogy rendkívül nyitottak leszünk, különösen a férfi-nő kapcsolatok területén, ezért ha szükségét érezzük egy-egy tisztázó beszélgetésnek, amitől kapcsolatunk előrelépését reméljük, akkor ma van itt ennek az ideje, hiszen készek vagyunk a változásokra, és kompromisszumokat is hajlandóak leszünk kötni a még jobb szerelmi élet reményében.

Arra azonban nem nagyon alkalmas a mai nap, hogy közösségbe menjünk, vagy féktelen bulizással töltsük az éjszakát - idegenektől ugyanis nagyon rosszul viseljük a kritikát, a bíráló megjegyzéseket, ráadásul félreértésekre adhat okot az is, hogy minden apróságot (még a vicceket, csipkelődést is) nagyon a szívünkre veszünk, és egyáltalán nem úgy reagálunk ezekre, ahogyan kellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!