Rajzos üzenetek a tudatalattiból

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: --Szív:
Ha mindenütt kis szíveket hagyunk magunk után, akkor az azt jelenti, hogy az érzelmek különlegesen fontosak nekünk: romantikusak és érzékenyek vagyunk. Minél nagyobbak a szívek, annál nagyobb az igényünk a szenvedélyre, a flörtökre, a szerelemre. Ha ráadásul a nagy ő kezdőbetűit is belerajzoljuk a szívekbe, akkor kétségtelen, hogy már teljesen elrabolták a szívünket. Ha ezt a szerelmi szimbólumot nyíllal döfjük át, akkor az pozitív beállítottságú harci kedvre utal.

Geometriai doboz:
Harmóniára és kiegyensúlyozottságra törekszünk. Aki az egyszerű négyzetet azonnal dobozzá bővíti, az a kapcsolatait is tökéletessé szeretné tenni.

Vonalas minták:
Jó koncentrációs képességről és logikus gondolkodásról tanúskodnak. Rajzolója semmit nem bíz a véletlenre. Ha a minták változatosak, akkor a flörtölésben is mindig valami új jut az illető eszébe. Ha a díszítések cikornyásak, elburjánzanak, akkor az romantikára, álmodozásra utal, ami azt is jelenti, hogy a rajzoló elzárkózik a realitásoktól.

Vidám ábrázatok, szemek, szájak:
Optimista beállítottságra utalnak, a rajzoló nyílt jellem, szívesen és könnyen teremt kapcsolatokat, szereti az embereket.

Ronda, negatív pofák:
Ezek gyakran a rossz kedélyállapot jelei, szorongásra utalnak, és pesszimista világszemléletre.

Könnyek vagy cseppek:
Ezeket rosszkedvű, álmodozó hangulatban rajzolgatja az ember, amikor átadja magát az egyedüllét érzésének.

Vadul össze-vissza firkált minták:
Méregre vagy feszültségre utalnak. Talán el kellene intézni, mondani vagy meg kellene tenni valamit.

Zárt körök:
A rajzolónak van önbizalma, és ezt feltételezi másokról is. Jól érzi magát a bőrében. Valószínűleg éppen boldog szerelmes.

Grafológus.huhttp://www.grafologus.hu/A Grafológiai Intézet honlapjahttp://www.grafint.hu/Grafológus kutatja az internetfüggőséget/noilapozo/lelekbuvar/20010618grafologus.htmlGrafológia a HR szolgálatábanhttp://www.karrier.hu/cikkek/grafologiaahrszolgalataban.phpGrafológia a gyakorlatbanhttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=21331&tag=1Grafológiahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=39646

Csillagok:
Optimista és többnyire tevékeny alkatra utalnak - ezért az illetőt társaságban is kedvelik.

Ház:
A rajzoló gyengédségre és gondoskodásra vágyik. Szeretné, ha valaki védelmezné.

Egymásba rajzolt körök és spirálok:
A rajzoló úgy érzi, hogy a szabadságában korlátozzák. Ha szülőkkel, ismerősökkel, baráttal kerültünk feszült helyzetbe, azonnal célszerű tisztázni a félreértéseket.

Pókháló:
A rajzoló szeretne a középpontba kerülni, és szeretne sok barátot, ismerőst gyűjteni maga köré. Szeretné, ha csodálnák.

Létrák, felfelé mutató nyilak, háromszögek:
A felfelé törekvés jelei. A szimbólumok egyúttal türelmetlenségre utalnak. A háromszögek az élet iránti feltétlen és különös kíváncsiságot jelképezik.

Saját kezdőbetűk:
Identitáskeresésre utalnak, az illető játékosan akarja kitalálni, ki is ő tulajdonképpen, vagy milyennek tűnik mások szemében.

Virágok, növények:
Melegszívűségre, segítőkészségre utalnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!