A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl

Csütörtökön indul a jegyértékesítés a nyolcaddöntőre

Magyar Válogatott EB Foci Lyon A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
Vágólapra másolva!
Valamennyi jegyet lehet még venni a magyar válogatott vasárnapi, Belgium elleni eb-nyolcaddöntőjére. Délután 2-től érdemes figyelni az UEFA oldalát.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön délután 2 órakor lesz elérhető az Eb jegyértékesítési oldala, ahol belépőket lehet venni a nyolcaddöntőkre – derül ki az UEFA által üzemeltetett oldalról.

Megcsinálták Fotó: Polyák Attila - Origo


Szerda este eldőlt, hogy a magyar válogatott Belgiummal játszik a negyeddöntőbe kerülésért a franciaországi Európa-bajnokságon.

A meccs vasárnap este 9 órakor lesz Toulouse-ban.

Az UEFA az eddigi jegyértékesítési fázisokban a jegyek legnagyobb részét már eladta, de korlátozott számban lehet még venni a kieséses szakaszra. Még most is bárki regisztrálhat a jegyvásárlásra vagy igényelhet a jegyeket a meglévő regisztrációjával. A piacra dobott jegyeket érkezési sorrendben lehet megvásárolni, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel követni az oldalt – írta honlapján a magyar szövetség (MLSZ) még szerdán.

A nyolcaddöntőben a jegyárak a csoportköri árakkal megegyezőek lesznek.

Azok a szurkolók, akik Follow My Team jegyeket vásároltak, a Voucher Exchange Pointokon vehetik majd át őket. Az MLSz arra is figyelmeztetett, hogy a jegyátvételt ne hagyja senki az utolsó pillanatra, mert az UEFA szerint is nagy sorok várhatóak az átvételi pontokon. Az átvételi pontok pontos helye az egyes stadionokban itt érhető el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!