Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Élő:
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn megérkezett a pénteken kezdődő Európa-bajnokság helyszínére, Németországba. Szoboszlai Dominikék szombaton Svájc ellen kezdik meg szereplésüket a kontinenstornán, majd a házigazda németekkel, végül pedig a skótokkal találkoznak a csoportkörben. A kint élő szurkolók bizakodóak a magyar csapat szereplésével kapcsolatban, és nagyon remélik, hogy Marco Rossi együttese minél messzebb jut a foci-Eb-n.

A magyar válogatott hétfő este megérkezett dél-bajorországi bázisára, Weiler-Simmerbergbe, ahol a csapatot mintegy kétszázan fogadták, többnyire helyiek és néhány környéken dolgozó magyar. A szurkolók lelkesen köszöntötték Szoboszlai Dominikot és társait, akik boldogan osztogattak aláírásokat a gyerekek legnagyobb örömére.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik örömmel osztogatott autogramokat a szurkolóknak
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezt várják a kint élő magyarok Szoboszlai Dominikéktól a foci-Eb-n

A Németországban élő magyar szurkolók hatalmas lelkesedéssel várják a közelgő kontinenstornát, és 

"Nemrégóta élünk itt, szezonmunkára jöttünk, így pont jól jött ki, hogy az Eb itt van. Fantasztikus itt élni, remek a környezet és a hangulat. 

Egyelőre pozitív érzelmeink vannak a helyiekkel kapcsolatban, aztán majd meglátjuk, mennyire fognak minket a németek elleni meccs után szeretni" -

mondta a Hír TV kérdésére az egyik magyar szurkoló, Kővári Dávid, aki a magyar válogatott Eb-esélyeiről is elmondta a véleményét.

"Az az igazság, hogy semmin nem lepődök meg, szerintem továbbjuthatunk elsőként, de kieshetünk utolsóként is. 

Nyilván bízom az előbbiben, szerintem jó csoportba kerültünk. Bízom a továbbjutásban, úgy gondolom, hogy mindenki verhető" -

tette hozzá a Németországban élő magyar drukker.

A magyar válogatott szombaton Kölnben az Eb A csoportjának első fordulós meccsén a svájciakkal találkozik. Jövő hét szerdán következik a házigazda németek elleni mérkőzés Stuttgartban, ahol jövő vasárnap a skótokkal csap össze a nemzeti együttes.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről