Vágólapra másolva!

6.: Labdarúgó-világbajnoki selejtező, 8. csoport:
Olaszország - Magyarország 1-0, a magyar csapat negyedik lett csoportjában.

12.: Több mint húsz év versenyzés után éppen 34. születésnapján jelentette be visszavonulását az olimpiai és kétszeres világbajnok, fedett pályán és szabadtéren is világcsúcstartó Javier Sotomayor, a kubaiak legendás magasugrója, aki az utóbbi időben kétszer is doppingügybe keveredett.

13.: Tizenegy órás életmentő szívműtéten esett át az idén öt trófeát begyűjtő Liverpool vezetőedzője, Gerard Houllier. A francia labdarúgótréner a Leeds United elleni bajnokin lett rosszul.

14.: Az idényzáró Forma-1-es Japán Nagydíj dobogósai: 1. M. Schumacher (német, Ferrari), 2. Montoya (kolumbiai, BMW-Williams), 3. Coulthard (skót, McLaren-Mercedes). Világbajnok Schumi és a Ferrari.

16.: Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornászt beiktatták New Yorkban a Női Sportolók Világhírességeinek Csarnokába.

19.: A Magyar Millenniumi Mount Everest expedíció tagjai megkezdték a levonulást a hegyről. Siker esetén ők lettek volna az első magyarok, akik feljutnak a 8848 m-es magasságba. Egy nappal később halálos balesetet szenvedett Gajdos Sándor orvos.

21.: A kedvezőtlen időjárás miatt elállt a Mount Everest meghódításának tervétől az a magyar expedíció, amely másodiknak indult a világ legmagasabb hegycsúcsára.

24.: Gellei Imrét választotta kapitánynak a Magyar Labdarúgó Szövetség.

30.: A magyar férfikard-csapat (Ferjancsik Domonkos, Nemcsik Zsolt, Lengyel Balázs, Fodor Kende) 45-37-re kikapott Oroszországtól a franciaországi vívó-világbajnokság döntőjében.

31.: Belehalt sérüléseibe Régine Cavagnoud francia síelőnő, aki két nappal korábban szenvedett balesetet egy edzésen.

Január Február Március Április
Május Június Július Augusztus
Szeptember Október November December

Mindent egy helyen az Eb-ről