Vágólapra másolva!
Az MTK az egész mérkőzés folyamán mezőnyfölényben futballozott és rengeteg gólhelyzetet alakított ki, így teljesen megérdemelten tartotta otthon a 3 bajnoki pontot. Győzelmével a Popovics-csapat megelőzte a Frencvárost és felött a második helyre. 

Borsodi Liga, 36. forduló, rájátszás az 1-6. helyért:
MTK Hungária - Videoton 2-1 (1-1)
Hidegkuti-stadion, 500 néző
vezette: Drucskó
MTK: Hajdu - Horváth, Komlósi, Smiljanic, Elek (Czvitkovics, 64.) - Zavadszky, Jezdimirovic, Füzi Á. - Illés - Ferenczi (Branezac, 64.), Juhász (Madar, 46)
Videoton: Milinte - Timár, Pomper, Vilotic, Vasas (Komódi, 80.) - Szalai, Némedi, Bekő (Monye, 71.), Hamar (Terjék, 71.) - Dvéri - Sorato
gól: Ferenczi (15.), Czvitkovics (69.), illetve Sorato (36., 11-esből)
sárga lap: Pomper (58.)

8. perc: az MTK jobb oldali szöglete után Juhász alig fejelt a keresztléc fölé.

15. perc: Füzi Ákos bal oldali beadását követően a fehérvári védők nem tudtak felszabadítani, így a labda Ferenczi elé került, aki a kiinduló vendégkapus fölött a hálóba pörgetett (1-0).

19. perc: két percre félbeszakadt a mérkőzés, mivel egy kutya beszökött a játéktérre és önszántából nem kívánta azt elhagyni...

36. perc: Sorato balszélről gurította vissza a labdát Hamarnak, akinek a késve kifutó Hajdu elhúzta a lábát, ezért a játékvezető büntetőt ítélt, amit Sorato értékesített (1-1).

69. perc: Czvitkovics jobb oldali szóló után a jobb felső sarokba bombázott (2-1).

Ajánlat:

Korábban:

Újpesten folytathatja menetelését a Fradi

Fórum:

MTK vagy ZTE?

Mindent egy helyen az Eb-ről