A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Nyilvánosan kért elnézést a Manchester United szurkolóitól Wayne Rooney. A csatár október végén azzal fenyegetőzött, hogy a városi rivális Cityhez igazol, ám végül maradt, magasabb fizetésért.

Bocsánatot kért csapata szurkolóitól Wayne Rooney, aki egy ideig a dúsgazdag városi ellenféllel, a Manchester Cityvel tartotta sakkban együttesét. A támadó végül maradt, miután jelenlegi klubja olyan ötéves szerződést ajánlott neki, amellyel az egyesület történetének legjobban kereső játékosa lett.

"Mindenki azt mondja, biztosan a ManCityhez mentem volna. Higgyenek nekem, ha eligazoltam volna, Angliából is távoztam volna" - idézte Rooney-t a Guardian. A válogatott csatárt maradása ellenére is árulónak tartja néhány MU-szurkoló, az igazolási hercehurca egyik napján például harminc drukker ment Rooney háza elé a következő transzparenssel: "Ha a Cityhez mész, halott vagy."

A korábbi Everton-játékos elmondta: úgy érzi, már elnézést kért a szurkolóktól, de most megteszi ismét, mert mindenki azt mondja, hogy még nem.

Rooney szerdán két hónap után először kezdett a ManUnitedben: büntetőből megszerezte a Rangers elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés egyetlen gólját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!